Iron Sheik

Registered Member
Joined
Jul 25, 2018
Messages
88
Reaction score
4
Hey Jarvee and Instagram users,

I have been experiencing issues with Jarvee's campaign posts for one of my accounts--when I publish the posts, they do not appear on my Instagram account.

One of my accounts successfully published 3 posts from Jarvee, but the others posts I tried to publish afterwards did not show up on my Instagram account. The way I published the first 3 was simply by drafting them, sending them to the post list when I was satisfied with the content, and then published them manually from the post list.

As I said, it worked well for the first 3 posts, but the other ones I tried publishing after did not work. I waited a few days to try and publish them again. Still did not work. I even tried different images to see if the problem was the image I was trying to publish. Then, I waited a few more days and this time I even changed the proxy address. STILL does not work.

I am freaking out and do not know what to do. Has anyone else experienced this problem and found a solution? This is a really important feature for me. I would prefer to have all of my automation tasks and content live under one platform rather than post from Hootsuite or Sprout Social. It's just more convenient. Please let me know. Thanks!
 

Attachments

  • upload_2018-10-20_19-42-48.png
    upload_2018-10-20_19-42-48.png
    182.1 KB · Views: 187

Iron Sheik

Registered Member
Joined
Jul 25, 2018
Messages
88
Reaction score
4
i have posting issues too, but i think this is not related about jarvee, i can't publish images even with gmt on my new accounts
Well at least now I know that it's not specific to Jarvee. So is that to say that there is no solution for this problem?
 

Jerone

Junior Member
Joined
Feb 22, 2018
Messages
192
Reaction score
27
Well at least now I know that it's not specific to Jarvee. So is that to say that there is no solution for this problem?
You have to wait till the new software upgrade mate.
 

hairfactory

Registered Member
Joined
Oct 26, 2017
Messages
75
Reaction score
8
I also have this problem. some account can post sucessfully, lot account can, Jarvee tell me post sucessfully,but it not, have u solve?
 

RikkoBrown

Newbie
Joined
Aug 1, 2018
Messages
11
Reaction score
2
Hi,

Same issue on my side.
And one weird thing:
On one proxy I have one account running 2 campaigns:
-campaign 1 is videos > works fine
-campaign 2 is pictures > same issue than you have (Jarvee saying post succesfull || IG saying page doesn't exists when I check in embedded browser view)

Don't you think IG's update insists on duplicate images tracking?
 

Iron Sheik

Registered Member
Joined
Jul 25, 2018
Messages
88
Reaction score
4
I also have this problem. some account can post successfully, lot account can, Jarvee tell me post sucessfully,but it not, have u solve?
Still have not solved the problem and their customer service representatives gave me a list of solutions that I have tried, but still does not work. They said if I have tried everything they suggested then I should consider getting another account.
 

Iron Sheik

Registered Member
Joined
Jul 25, 2018
Messages
88
Reaction score
4
Hi,

Same issue on my side.
And one weird thing:
On one proxy I have one account running 2 campaigns:
-campaign 1 is videos > works fine
-campaign 2 is pictures > same issue than you have (Jarvee saying post succesfull || IG saying page doesn't exists when I check in embedded browser view)

Don't you think IG's update insists on duplicate images tracking?
Jarvee also told me to check the embedded browser and just like you IG says the page doesn't exist.

As I have said, I own original content that I only post to this account. I have tried multiple original images and have switched proxy addresses and it still does not work. So at this point I still don't know what to do and apparently neither does Jarvee's staff.
 

Iron Sheik

Registered Member
Joined
Jul 25, 2018
Messages
88
Reaction score
4
I also have this problem. some account can post sucessfully, lot account can, Jarvee tell me post sucessfully,but it not, have u solve?
Yeah Jarvee's staff said that it could just be that my account got flagged. The thing is that i don't manage to many accounts and now I am scared to even utilize the campaign features on Jarvee if it measn running the risk of losing the account.
 

Jojo693

Registered Member
Joined
Oct 23, 2013
Messages
92
Reaction score
22
Other people have been telling me that for 2 weeks now. i don't see updates making a difference so far.

I don't think its bot related, i think its new ig update or bug, i cant post pics from datacenter proxies but from my residential proxy i can post what i want on same acc!
 

Bet

BANNED
Joined
May 15, 2017
Messages
380
Reaction score
92
I also tested on a residential proxy - posting works fine.

I'm going to be running two instances of jarvee, one to post with a single rotating residential IP and the other running data-centre proxies to grow.
 

RikkoBrown

Newbie
Joined
Aug 1, 2018
Messages
11
Reaction score
2
I also tested on a residential proxy - posting works fine.

I'm going to be running two instances of jarvee, one to post with a single rotating residential IP and the other running data-centre proxies to grow.

Hi,

You mean you have changed the proxy on one account which was not able to post and now it works fine? The account no longer has a posting block?

Thx
 

BHAndreas

Registered Member
Joined
Apr 9, 2018
Messages
69
Reaction score
23
I'm in the same situation, fun fact is that i tried multiple A-B tests (with limited data pool, to be fair), i just cannot solve the problem.
I tried with 2 accounts on one proxy too: one is posting, the other one not, so it seems to me that it's not a proxy issue.
 

RikkoBrown

Newbie
Joined
Aug 1, 2018
Messages
11
Reaction score
2
I'm in the same situation, fun fact is that i tried multiple A-B tests (with limited data pool, to be fair), i just cannot solve the problem.
I tried with 2 accounts on one proxy too: one is posting, the other one not, so it seems to me that it's not a proxy issue.

Same on my side.
I have 2 to 3 accounts per proxy. Each proxy has one account still posting correctly.
 

NicolaeP

Power Member
Joined
Feb 14, 2016
Messages
644
Reaction score
259
it's not a proxy problem. Simply the problem is creating Instagram accounts. most are created using ipv6. I use gmt2 but accounts created by me, with resi ip. no problem, no pv, no ev ...

If you want to be safe just create accounts manualy with proxy. No bots...
 

BHAndreas

Registered Member
Joined
Apr 9, 2018
Messages
69
Reaction score
23
it's not a proxy problem. Simply the problem is creating Instagram accounts. most are created using ipv6. I use gmt2 but accounts created by me, with resi ip. no problem, no pv, no ev ...

If you want to be safe just create accounts manualy with proxy. No bots...

I've done a test, 5 accounts created by myself using "virgin" dedicated proxies and 5 bought (.ru mail), i've got bans/reposting issues on both the groups.
I didn't try with residential proxies, as for mow i'm using dedicated ones.
 

iki

Jr. VIP
Jr. VIP
Joined
Oct 17, 2013
Messages
605
Reaction score
221
These tool including jarvee have so many glitches and problems but anyway try 3g/4g proxies and you should be fine with posting. I had this PV problem and after i changed proxy all work fine again..
 

jackmorgan

Regular Member
Joined
Aug 4, 2017
Messages
256
Reaction score
69
Any news guys? I seem to be experiencing the same thing. It simply shows that it posted, but the post won't show. Very weird.
 
Top