1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wordpress being stupid with images

Discussion in 'White Hat SEO' started by kclark, Feb 14, 2014.

  1. kclark

    kclark Newbie

    Joined:
    Dec 28, 2013
    Messages:
    29
    Likes Received:
    1
    First of all, wasn't there a blogging/wordpress subforum around here? I can't find it anywhere..

    Anyways, I made a new page in WP and inserted an image within the text towards the top with a right-aligned text wrap.
    I decided I didn't want the image so I deleted it and published the page but the blank spot is still there where the image originally was located. I tried everything to get rid of this blank box, including deleting the page and making a brand new one, I even made a new post with the same content and it's still there.

    Why won't this blank square go away and how do I get rid of it?
     
  2. kclark

    kclark Newbie

    Joined:
    Dec 28, 2013
    Messages:
    29
    Likes Received:
    1
    Btw, I've even deleted my cache, changed themes, nothing works
     
  3. ttrox

    ttrox Regular Member

    Joined:
    Jun 28, 2013
    Messages:
    217
    Likes Received:
    75
    It's probably because when you align something to the right, whatever was there has to be aligned to the left instead of no aligment at all.

    Try deleting that paragraph and re-inserting it, or simply changing its alignment.
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. kclark

    kclark Newbie

    Joined:
    Dec 28, 2013
    Messages:
    29
    Likes Received:
    1
    Thanks for the reply, but I've tried that. I even just typed a sentence and previewed it, and it seemed to get rid of the blank box, so I retyped my entire article and published it, and the blank box is back. This one I never even inserted an image into though. I think this is the most frustrating problem I've ever had with WP
     
  5. Traffic Travis

    Traffic Travis Newbie

    Joined:
    Aug 13, 2012
    Messages:
    37
    Likes Received:
    9
    Home Page:
    Hmm... perhaps a plugin is causing the error? Have you tried clearing your code by editing the content in html/source?
     
    • Thanks Thanks x 1
  6. kclark

    kclark Newbie

    Joined:
    Dec 28, 2013
    Messages:
    29
    Likes Received:
    1
    Holy crap I didn't even think it could have been a plugin, it was a new adsense plugin I was trying out, and didn't have my adsense code in but the spot for the ad was inserted into each post/page!
    Thanks!