1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

webmaster tools not showing any back links....

Discussion in 'Black Hat SEO' started by nkfly, Oct 22, 2013.

  1. nkfly

    nkfly Newbie

    Joined:
    Oct 14, 2013
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    search traffice---> links to your site--->

    [TH="class: property"]Total links[/TH]
    No data available.
    why is that?? anyone knows?
     
  2. silvermember

    silvermember Regular Member

    Joined:
    Apr 16, 2013
    Messages:
    243
    Likes Received:
    87
    Location:
    Chained on Earth Gravity
    how many you are expecting?
    and when did it Happened? your BL service?
     
  3. MafiaBoss

    MafiaBoss Elite Member

    Joined:
    May 5, 2012
    Messages:
    1,522
    Likes Received:
    1,031
    Occupation:
    Currently Un-Occupied
    Location:
    In granny's Basement
    Home Page:
    I take some time links to appear in webmaster tools.

    Normally they appear within one month period, the time depends on where the backlinks coming from, the authority of the website from which the backlinks are made.

    Also try to Ping Your Backlinks if its still don't appear.
     
  4. islandman1010

    islandman1010 Elite Member

    Joined:
    May 10, 2008
    Messages:
    1,653
    Likes Received:
    195
    Can take a long time and often they dont even show them all. My site has 6000 but google shows around 200 at most.
     
  5. bartosimpsonio

    bartosimpsonio Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Mar 21, 2013
    Messages:
    10,383
    Likes Received:
    9,165
    Occupation:
    Buy AdSense IDs List
    Location:
    Buy AdSense IDs List
    Home Page:
    If it's a new site, then it does take 2 to 3 weeks for them to start showing, sometimes more. If it's an old site, then there might be something else wrong with it.
     
  6. achristopher

    achristopher Registered Member

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    98
    Likes Received:
    5
    Webmaster tools is alway missing info for my site or giving weird results. For instance on mine it says 0 pages are indexed under index status, but under sitemap index status it has says almost all of the links that I've submitted are indexed.
     
  7. nkfly

    nkfly Newbie

    Joined:
    Oct 14, 2013
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    I set up WMT a few months ago, I have another site on there too, but that one has all the backlinks... it s kind of weird.. how to ping my backlinks.
     
  8. larkmud

    larkmud Junior Member

    Joined:
    Feb 6, 2013
    Messages:
    165
    Likes Received:
    19
    wait at least 3-4 weeks
     
  9. nkfly

    nkfly Newbie

    Joined:
    Oct 14, 2013
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    gee..... then I have to hold on my back links cleaning job?
     
  10. larkmud

    larkmud Junior Member

    Joined:
    Feb 6, 2013
    Messages:
    165
    Likes Received:
    19
    this is how it is
     
  11. christiano9911

    christiano9911 Junior Member

    Joined:
    May 20, 2012
    Messages:
    118
    Likes Received:
    17
    yeah it takes lot of time for google webmasters to show backlinks
    you can try ahrefs .. it might give u an rough idea about ur no. of backlinks!
     
  12. The SEO

    The SEO Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Dec 14, 2011
    Messages:
    4,065
    Likes Received:
    3,151
    Occupation:
    SEO/SMM
    Location:
    BHW
    Home Page:
    It'll take maximum one month, my site having 1000+ Backlinks but Google webmaster tool shows only 250 for last 2 months.
     
  13. nkfly

    nkfly Newbie

    Joined:
    Oct 14, 2013
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    still now showing... can I email google to request those links?
     
  14. the-kashish

    the-kashish Junior Member

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Messages:
    180
    Likes Received:
    79
    Occupation:
    Pimp
    Location:
    Bay Area
    Home Page:
    There is a bug in WMT, was a while they reported it.
    Guess they havent solved it yet.
     
  15. Adam718

    Adam718 Senior Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    1,015
    Likes Received:
    433
    Occupation:
    Freelance writer and SEO Specialist
    Location:
    NYC
    WMT shows less than half the backlinks on all of my sites. It's the most unreliable backlink checker on the net.
     
  16. rob1977

    rob1977 Power Member

    Joined:
    Mar 25, 2013
    Messages:
    774
    Likes Received:
    673
    NO DON'T DO THAT

    If you request wmt to show you your backlinks your acknowledging that you have them.

    Since natural backlinks are made by third parties of their own free will, you, in theory, should not know you have any until wmt shows that you do.
     
  17. RightInTwo

    RightInTwo Power Member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    744
    Likes Received:
    381
    Home Page:
    I have a few sites that don't display it and they are 3+ years old. No penalties or anything, I think that they randomly choose to not show link data for certain profiles.
     
  18. bartosimpsonio

    bartosimpsonio Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Mar 21, 2013
    Messages:
    10,383
    Likes Received:
    9,165
    Occupation:
    Buy AdSense IDs List
    Location:
    Buy AdSense IDs List
    Home Page:
    And that, of course, is a feature not a bug. They don't want you tracking links with any level of precision, thus you need to pay a subscription at majesticseo....
     
  19. thepornwebmaster

    thepornwebmaster Newbie

    Joined:
    Oct 28, 2013
    Messages:
    37
    Likes Received:
    4
    Occupation:
    Porn Web Master
    Location:
    The Internet
    Home Page:
    Google webmasters was never intended to display backlinks to your site. It was only made to give you a sample. To get a better understand of your backlinks you will of course want to use site such as ahrefs, opensiteexplorer, and majesticseo
     
  20. netnav

    netnav Newbie

    Joined:
    Oct 28, 2013
    Messages:
    23
    Likes Received:
    6
    It's a weird thing that i think more of a bug in GWT than a problem with the links - i have a site that is an old domain with legit old natural links along with some unnatural ones that has no link display in GWT - 0. I can't explain it other than this is a bug. But your situation may be different - your links may not have been pulled up yet to your GWT especially if you built them just recently. Check if opensiteexplorer or ahefs found them already.