Facebook does not want to scrape my domain [HELP]

gh0st_0

Senior Member
Joined
Mar 3, 2015
Messages
873
Reaction score
563
Ok so few days ago i changed my theme, this i when this problem happened. Facebook does not scrape my domain for some reason, so when i try to share some link it does not do anything and when i try to use the Facebook Debugger tool i just get a blank white page for some reason. Some people told me that my domain might be banned form facebook but i dont think that is the case. I think that the guy who was editing the theme fucked up something. I checked all the settings and made sure that i allow facebook to scrape my domain and i see the "og:" from facebook in my meta tags.
Anyone that can help me out and anyone who had this problem or who thinks that he knows how to fix it PLEASE PM me or skype me!!!!
Skype: mr.zare333
If needed il give you a $ reward.
Thanks!
 

gh0st_0

Senior Member
Joined
Mar 3, 2015
Messages
873
Reaction score
563
PS: anyone knows how i can check if my domain is banned from facebook, so i can be 100% sure that is not the reason?
 

gh0st_0

Senior Member
Joined
Mar 3, 2015
Messages
873
Reaction score
563
simple search https://www.blackhatworld.com/seo/is-there-an-easy-way-to-see-if-fb-banned-a-domain.280592/

If you read the txt above you know that i already tried that.....
 

majedayari

Newbie
Joined
Jul 31, 2015
Messages
34
Reaction score
7
Hello i got this problem twice
The only way i could resolve it is by running an ads campaign in facebook 5 or 10$
 

gh0st_0

Senior Member
Joined
Mar 3, 2015
Messages
873
Reaction score
563
Hello i got this problem twice
The only way i could resolve it is by running an ads campaign in facebook 5 or 10$
i get this message
xjENN9P.jpg
 

gh0st_0

Senior Member
Joined
Mar 3, 2015
Messages
873
Reaction score
563
come on guys any more suggestions on what might the problem be?
 

BassTrackerBoats

I work here
Staff member
Moderator
Jr. VIP
Joined
Mar 10, 2010
Messages
34,448
Reaction score
80,267
Website
www.blackhatworld.com
i get this message
xjENN9P.jpg

"The links you are using in the creative might be invalid"

Any chance you previously posted that page in a bunch of groups and get people to complain?
 

gh0st_0

Senior Member
Joined
Mar 3, 2015
Messages
873
Reaction score
563
"The links you are using in the creative might be invalid"

Any chance you previously posted that page in a bunch of groups and get people to complain?

Well the page is big, its getting around 100k+ visits a day (average), and it has 400k+ followers on facebook, i was hitting my head for 6 days now, and i did everything i could, check every single detail of the code and EVEN facebook is showing that the site works ok (i mean scraping and grabbing info out of it) but for some reason this is still happening. So my best bet atm is that facebook KINDA banned the domain, or some temporary block.
U got any experience with this?
 

seoheroo

Junior Member
Joined
Jun 14, 2015
Messages
136
Reaction score
49
You tried restoring a backup and check before your theme update? So load your old settings back, test if it all works fine. IF it does, then its the new update that's the problem.
 

gh0st_0

Senior Member
Joined
Mar 3, 2015
Messages
873
Reaction score
563
You tried restoring a backup and check before your theme update? So load your old settings back, test if it all works fine. IF it does, then its the new update that's the problem.

Ye i will be doing that tomorrow, i also bought a new domain just in case....
 
Top