Autoblogged Configuration

Discussion in 'Blogging' started by webmarketingmaster, Sep 19, 2009.

  1. webmarketingmaster

    webmarketingmaster Regular Member

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Messages:
    241
    Likes Received:
    39
    Location:
    Chicago, USA
    Ive started to test out the Autoblogged plug-in for wordpress and Im running into some problems setting it up. Or course Ive tried the Autoblogged support and its been days and 3 requests and they havent gotten back to me.

    Dont get me wrong, Autoblogged seems so far to be a good product, they just dont have any support. The threads here about the Autoblogged product are 100 times better than on the product forumn.

    Here are the problems Im finding:

    1- Post templates - Ive tried using %content% which pulls the whole feed and this works OK but I want more control over what parts of the feed show up. Does anyone have any sample post templates for Autoblogged they care to post here?

    2- This is my BIGGEST problem :confused:. Im testing this on a Thesis wordpress theme and every time I use Autoblogged for some reason it creates a Custom Field in the post editor of the Thesis theme that says:

    Name = Image
    Value = <img src="http://xxx.myurl.com/wp-content/uploads/2009/09/08b71cc662122650.png.png" />

    This custom field somehow is messing with the multimedia box on the post page because on the post page I get :

    Warning: getimagesize(<img src="http://xxx.myurl.com/wp-content/uploads/2009/09/08b71cc662122650.png.png" />) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/xyx/public_html/wp-content/themes/thesis_151/lib/functions/multimedia_box.php on line 158

    Because of this issue I cannot autoblog.

    Has anyone seen this issue with Autoblogged?


    3- Post Author
    - My last issue with Autoblogged is that I cannot get it to use the author of the post in the feed and get it to show up. Ive tried it a few different ways and cant make it work.

    If anyone can point me in the right direction I would appreciate it.

    Thanks ALL....!!!!

    WebmarketingMaster
     
    Last edited: Sep 19, 2009
  2. boiler

    boiler Power Member

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    682
    Likes Received:
    127
    Home Page:
    i can edit your theme code so it can work properly
     
  3. webmarketingmaster

    webmarketingmaster Regular Member

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Messages:
    241
    Likes Received:
    39
    Location:
    Chicago, USA
    Im not a programmer so I might just need help here. What would you do with the theme code? Your familiar with thesis themes?

    Thanks
     
  4. limitian

    limitian Newbie

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    what is that? .png.png ==>.png
     
  5. webmarketingmaster

    webmarketingmaster Regular Member

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Messages:
    241
    Likes Received:
    39
    Location:
    Chicago, USA
    Its an image that is being pulled in by autoblogged (the plug-in) into the post via the RSS feed.
     
  6. Martysek

    Martysek Newbie

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hello,
    how to create thumbnails and images?

    Example, I tried http://www.novinky.cz / rss

    But does not work, please. Help. Thank you for your reply.

    :confused::confused::confused::confused::confused::confused:
     
  7. iglow

    iglow Elite Member

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    2,079
    Likes Received:
    861
    Home Page:
    %images%
     
    • Thanks Thanks x 1
  8. malilibog

    malilibog Registered Member

    Joined:
    Oct 21, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    3
    The problem on this if the post has video because it could not get the video to post into our sites/blogs...It can not detect the url of the video that supposed to be will be posted..
     
  9. xumarix

    xumarix Newbie

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    43
    Likes Received:
    3
    i try to use this feed for my autoblogged http://feeds.feedburner.com/FreeVidsOnline
    however it wont pull any content even after i changed the post template %content%
     
  10. Martysek

    Martysek Newbie

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I can not. Makes the problem :-/
     
  11. Martysek

    Martysek Newbie

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Oh, no.
     
  12. Martysek

    Martysek Newbie

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    help ... :) thanks you