1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Autoblog software major problem!!!!!!

Discussion in 'Blogging' started by Adriann22, Mar 6, 2012.

  1. Adriann22

    Adriann22 Newbie

    Joined:
    Mar 4, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Hello. I have a major problem with Autoblog software and maybe someone can help me. I open my software, I manage to connect to my blogger account and retrieve all the blogs, but once I hit the "Add blog" button, it gives me this error:



    Unhandled exception has occurred in your application. If you click Continue, the application will ignore this error and attempt to continue. If you click Quit, the application will close immediately.

    Illegal characters in path.


    And after that, under Details tab, a lot of code. I've tried with Cotinue, I've reinstalled the software and it's the same error.


    Can anyone help me pls? Thank you very much !
     
  2. ThreadKiller

    ThreadKiller Power Member

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Messages:
    614
    Likes Received:
    303
    Location:
    London
    One guess, is that one of the accounts you have entered into the software has a space too much, or a trailing slash. If you install the software, and click "ad blog" without retrieving the blogs first, it might work.
     
  3. Adriann22

    Adriann22 Newbie

    Joined:
    Mar 4, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    I'm not sure I understand what you wnat to say. You suggest that I should enter in autoblog samurai, click add new blog, enter my e-mail adress and password, and not clicking on the button Connect and get blogs?

    If I may, can you be more specific? Thank you! :)
     
  4. MePointblank

    MePointblank Newbie

    Joined:
    Mar 6, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    2
    Are you talking about windows live writer?

    If this is the one you are using, then please uninstall it and then install again.

    If still face the problem, then please send me the screen shot, then I may help you out.
     
  5. ThreadKiller

    ThreadKiller Power Member

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Messages:
    614
    Likes Received:
    303
    Location:
    London
    Exactly. Since the error occurs after you have downloaded your old blogs, it is natural to want to eliminate that particular possibility.

     
  6. dspa72

    dspa72 Junior Member

    Joined:
    Mar 31, 2008
    Messages:
    104
    Likes Received:
    16
    Home Page:
    what autoblog software are you talking about?
     
  7. ScrapeBoss

    ScrapeBoss Elite Member Premium Member

    Joined:
    Nov 25, 2010
    Messages:
    1,865
    Likes Received:
    669
    Location:
    123.456.789.012.345.678.901.234.567
    Home Page:
    Are you using bloghatter? Is your OS windows vista?

     
  8. futurestic06

    futurestic06 Supreme Member

    Joined:
    Apr 16, 2011
    Messages:
    1,204
    Likes Received:
    146
    i think its a sudden problem right? so make a quick Un-installation and then install again after a while.
    i think the problem will be solved.
     
  9. Adriann22

    Adriann22 Newbie

    Joined:
    Mar 4, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    I am using Autoblog Samurai software, under the Windows 7 Ultimate. Here is a screenshot:
    So, everytime I try to add a new blog, I get the same error.

    Unfortunetly, they don't let me add an URL link yet, because I'm kinda new around here. But the error is exactly how I typed a few posts above. Same message over and over again.
     
  10. tobbepro

    tobbepro Junior Member

    Joined:
    Apr 2, 2012
    Messages:
    145
    Likes Received:
    6
    I have the same problem, I would love a solution. I can add some of my blogs, it's just my main one that I can't add. How frustrating..
     
  11. dveffect

    dveffect Newbie

    Joined:
    Jul 3, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I Have problem with Autoblog too...
    when i ad blog so...
    error "Execution of authentication request returned unexpected result 404"
    Can Anyone help me...???
    please...
     
  12. karupoiss

    karupoiss Elite Member

    Joined:
    May 16, 2012
    Messages:
    1,635
    Likes Received:
    515
    Gender:
    Male
    Location:
    Europe
    Home Page:
    Blogger platform is no longer supported by the developer. Also, the translation module does not work anymore.