1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

2 Connection in Scrapebox - Why So Low???

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by ibmethatswhoib, Jun 14, 2012.

  1. ibmethatswhoib

    ibmethatswhoib Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    1,560
    Likes Received:
    1,156
    Occupation:
    Staying Informed
    Location:
    Bay Area, Ca
    Home Page:
    I'm trying to harvest footprints with scrapebox and I only get 2 connections and it drops to 0 pretty fast. I'm using public proxies but I scrape hundreds that say their google passed. I also tried just using google, or just using yahoo. Seems to help a little. But ever since a few updates ago the harvester has been really bad. I know I can use private proxies but they burn through pretty quick, I also up'ed the maximum connections but that didn't work.

    Anyone know any tricks?
     
  2. flc735

    flc735 Regular Member

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Messages:
    284
    Likes Received:
    82
    Occupation:
    Writer
    Location:
    Los Angeles, CA
    do you have custom footprint checked?
    try different proxies
    do you have a time span set (it should be off)
    try a small run with proxies off
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. ibmethatswhoib

    ibmethatswhoib Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    1,560
    Likes Received:
    1,156
    Occupation:
    Staying Informed
    Location:
    Bay Area, Ca
    Home Page:
    Ya custom footprint is checked
    I try different proxies
    Time span set? I don't see that. I up'ed my timeout settings some though.
    When I try a small run with proxies off I still only get 2 connections.

    Any other suggestions?
     
  4. flc735

    flc735 Regular Member

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Messages:
    284
    Likes Received:
    82
    Occupation:
    Writer
    Location:
    Los Angeles, CA
    if your time span thing is on, you wil see a red message in the harvester window
    i dont think this is it but maybe your footprints are too specific and G isnt giving any results?
    try regular 1 word keywords, just to test it
    try restarting your computer
    do you have the latest version? i know there were some issues with the G proxy checker before the latest update

    if still no then post or pm me a few screen shots, or make a quick screen capture video. idk whats wrong yet but ive ran into a lot of stupid problems like this with scrapebox. its always something simple
     
    • Thanks Thanks x 1
    Last edited: Jun 15, 2012
  5. flc735

    flc735 Regular Member

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Messages:
    284
    Likes Received:
    82
    Occupation:
    Writer
    Location:
    Los Angeles, CA
  6. ibmethatswhoib

    ibmethatswhoib Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    1,560
    Likes Received:
    1,156
    Occupation:
    Staying Informed
    Location:
    Bay Area, Ca
    Home Page:
    I'm. Still getting the same problem only now its down to 1 connection. I tried fresh on a vps and same problem I don't get it. How many connections are you guys getting