1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Why does google not find my back links?

Discussion in 'White Hat SEO' started by RoscoeT, Jan 18, 2008.

  1. RoscoeT

    RoscoeT Junior Member

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    129
    Likes Received:
    18
    Hello All,

    I've put a test site up for trying some of the techniques on this forum. I managed to get indexed by google very quickly by pinging some blogs and such.
    I've linked my site from several social bookmark sites. Googlebot, MSN and Yahoo bots show in my logs daily and are finding my site.

    The problem is when I try to see exactly how many back links I have, it shows that I have none.

    I use google and search for link:mydomain.com but I get nothing. Several other tools that track back links also show that I have none. I find this strange since obviously the spiders are finding me. The site has been listed in SERP for my test keywords for over a week now. Heck, I even got a few adsense clicks already and I have hardly started to promote the niche.

    Any explanations here White n' Black hats ?
     
  2. BuzzKill

    BuzzKill Executive VIP

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    508
    Likes Received:
    173
    Occupation:
    Entrepreneur
    Location:
    Milwaukee WI
    • Thanks Thanks x 1
  3. DAMINK

    DAMINK Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    97
    Likes Received:
    110
    Occupation:
    Trade Printer but thats changing all be it slowly.
    Location:
    Melbourne, Australia.
    Home Page:
    Great link.
    I found quite a few backlinks to my site i didnt know about.
    Cheers for that BuzzKill.

    I love this site. I have already learned more in 2 weeks from this site than 6 mths of surfin the net..

    Cheers again.
     
  4. RoscoeT

    RoscoeT Junior Member

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    129
    Likes Received:
    18
    It gives me an error

    Bad status code "301"

    I think that is because I use a 301 redirect on the domain to a directory.
    The script on domain-pop.com tries to download the links from my site.

    Just a test site anyway but I really want to know why all my back link tests dont seem to show up in google. My site shows up. It gets crawled several times per day even. My back links are still online in my accounts with technocrati, blogger, and many others.
    I can't figure it out...
     
  5. elchichita

    elchichita Newbie

    Joined:
    Feb 26, 2007
    Messages:
    41
    Likes Received:
    5

    It's been a long time that Google doesn't show basically any link. You could try with yahoo, or some other tools like the link posted above
     
  6. GNFeed

    GNFeed Newbie

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Google doesn't show all the links when you use the link: function.

    Try to use the same link: function on Yahoo, the same links that Yahoo found were found by Google also, they just don't want to show them.
     
  7. RoscoeT

    RoscoeT Junior Member

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    129
    Likes Received:
    18
    nope, yahoo does not see them either.

    Very strange...