1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Very weird bug when I tried to reply to a topic

Discussion in 'BHW Beta Testers' started by Ste Fishkin, May 24, 2016.

  1. Ste Fishkin

    Ste Fishkin Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    May 14, 2011
    Messages:
    2,047
    Likes Received:
    10,422
    Hi Guys,

    I tried to reply to this thread here:
    http://www.blackhatworld.com/seo/i-want-to-be-a-mod-and-clean-all-the-trolls.846022/#post-8934993

    When I did this and pressed post it took me to a white page with an advertising banner on it, along with the black text "you have 1 unread conversation" underneath.

    I just messed up, I did print screen this but I didn't save it, then copied the URL for the thread so it's gone. I have since tried to recreate the bug but it did not allow me to do this. It looked like an intermittent thing.

    I'm wondering if you start a reply, get a PM while you write the reply but before you press post, maybe you can recreate this? I of course have no way to do this.

    I hope it helps... if I get this again I will screen shot it and add it to this thread.
     
    • Thanks Thanks x 1
  2. BlogPro

    BlogPro Power Member

    Joined:
    Apr 23, 2012
    Messages:
    521
    Likes Received:
    451
    Can confirm this. Had the same error while replying to a thread on mobile.

    White screen with an advertisement banner on top.

    However, when I tried accessing the thread again, the reply that I was posting was processed correctly.
     
  3. Ste Fishkin

    Ste Fishkin Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    May 14, 2011
    Messages:
    2,047
    Likes Received:
    10,422
    I have had it on my phone but I just assumed that I clicked in the wrong place.

    This was on a PC, windows 7 64bit, chrome
     
  4. Skyebug77

    Skyebug77 Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Mar 22, 2012
    Messages:
    1,931
    Likes Received:
    1,354
    Occupation:
    Marketing
    Location:
    Portland,Or
    The same thing happened to me earlier as well. It took me to a storm proxy banner on a white page..
     
  5. royserpa

    royserpa Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Sep 28, 2011
    Messages:
    4,970
    Likes Received:
    3,726
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Negative Options aka Rebills!
    Location:
    Exploiting Loopholes!
    Home Page:
    That's what happens when you are too famous Ste! :p
    You are too famous and whinning about it? :p
     
  6. Neon

    Neon Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Nov 3, 2013
    Messages:
    2,704
    Likes Received:
    6,357
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Traveling the world
    Location:
    Berlin
    I saw u had 6,999 likes Ste, so i made them 7k cuz u are really famous.
     
    Last edited: May 25, 2016
  7. Ste Fishkin

    Ste Fishkin Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    May 14, 2011
    Messages:
    2,047
    Likes Received:
    10,422
    What are you talking about?
     
  8. Diamond Damien

    Diamond Damien Owner BlackHatWorld Staff Member Jr. VIP

    Joined:
    Oct 27, 2005
    Messages:
    55,705
    Likes Received:
    12,942
    Occupation:
    BlackHatWorld
    Location:
    BHW - of course.
    Home Page:
    @Ste Fishkin was it a 728x90 banner similar to the ones you see around the forum? There is an acknowledged issue that we're looking at but it will only happen when your edit or reply button is over a specific location on the site. Something to do with the layers the design guys tell me. We're on it. But it's not high on the list.
     
    • Thanks Thanks x 1
  9. Ste Fishkin

    Ste Fishkin Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    May 14, 2011
    Messages:
    2,047
    Likes Received:
    10,422
    Yes @Diamond Damien, that sounds exactly like it.
     
  10. Tpati

    Tpati Registered Member

    Joined:
    Sep 12, 2015
    Messages:
    92
    Likes Received:
    40
    Well I was able to capture it, this is what I got while replying as mentioned by Ste, It worked the second time.
     

    Attached Files:

    • 4874.PNG
      4874.PNG
      File size:
      146.4 KB
      Views:
      15
  11. royserpa

    royserpa Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Sep 28, 2011
    Messages:
    4,970
    Likes Received:
    3,726
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Negative Options aka Rebills!
    Location:
    Exploiting Loopholes!
    Home Page:
    Just a few seconds ago it happened the same to me while replying to @OldSalt conversation. It was on mobile and it happened as I submitted a reply. The replied went through and was posted successfully so i really dont know what could have made it happen. The url was the url of the conversation though.
     
  12. macdonjo3

    macdonjo3 Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    5,614
    Likes Received:
    4,362
    Location:
    Toronto
    Home Page:
    I just had it happen after a post reply, and after a PM sent.
     
  13. macdonjo3

    macdonjo3 Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    5,614
    Likes Received:
    4,362
    Location:
    Toronto
    Home Page:
    @Diamond Damien Here is the source code of the white page:

    Code:
    <html><head><script id="avp_zid_9" src="http://dotcomconsultancy.advertserve.com/servlet/view/banner/javascript/zone?zid=9&amp;pid=0&amp;resolution=1440x900&amp;random=99171006&amp;millis=1464275945602&amp;referrer=http%3A%2F%2Fwww.blackhatworld.com%2Fseo%2Fadorable-and-quality-niche-relevant-back-links-with-low-obls.817545%2F" type="text/javascript"></script></head><body><a href="http://dotcomconsultancy.advertserve.com/servlet/click/zone?zid=9&amp;cid=19&amp;mid=24&amp;pid=0&amp;sid=19&amp;uuid=46478e14484b4706cc7e5920c0634be3&amp;ip=99.254.217.116&amp;default=false&amp;random=99171006&amp;timestamp=20160526151905&amp;test=false&amp;resolution=1440x900&amp;referrer=http%3A%2F%2Fblackhatworld.com%2Fseo%2Fadorable-and-quality-niche-relevant-back-links-with-low-obls.817545%2F&amp;redirect=http%3A%2F%2Fwww.squidproxies.com%2Fbhw.php" rel="nofollow" target="_blank" title="Squid Proxies"><img src="http://cdn.advertserve.com/images/dotcomconsultancy.advertserve.com/servlet/files/55" style="width: 728px; height: 90px; border: 0px solid; " alt="Squid Proxies"></a>
    </body></html>
    Here is the screenshot (I know attachments are having issues, so I'll go Imgur): http://i.imgur.com/ws9PQP0.png
     
    • Thanks Thanks x 1
  14. Diamond Damien

    Diamond Damien Owner BlackHatWorld Staff Member Jr. VIP

    Joined:
    Oct 27, 2005
    Messages:
    55,705
    Likes Received:
    12,942
    Occupation:
    BlackHatWorld
    Location:
    BHW - of course.
    Home Page:
    Thanks @macdonjo3 @Ste Fishkin we're aware it only happens when you click slightly off the button and there is a banner under it. We'll get it fixed, just not a top priority at the moment (we're on the marketplace and attachments today).
     
    • Thanks Thanks x 2
    Last edited: May 26, 2016
  15. OldSalt

    OldSalt Moderator Staff Member Moderator Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    May 19, 2009
    Messages:
    1,306
    Likes Received:
    7,539
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT Sys Admin
    Location:
    US, East Coast
    For everyone concerned, I've seen it too and obviously Diamond Damien is aware of it (purposely NOT linking him since he's already aware of the issue). I have found that if you refresh the page, you will be taken to the conversation and you will see that it posted correctly - just the acknowledgement page came up wrong. Because it's actually working, it's on the list of items to be worked on, but not top priority.

    OS
     
    • Thanks Thanks x 2
  16. coitza

    coitza Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Messages:
    2,686
    Likes Received:
    696
    Occupation:
    freelancer
    Home Page:
    that's exactly what happens to me as well every time I reply to a PM conversation, it redirects to that page that keeps loading and only shows a banner like that, nothing else.

    Ps -saw that you're aware of it, so that's good, it means it will be fixed at some point. refreshing the page does seem to go to where it's supposed to for now.
     
  17. The Doctor

    The Doctor Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Messages:
    884
    Likes Received:
    261
    Occupation:
    Computer Scientist, Engineer, Programmer.
    Location:
    ☆☆☆☆☆☆
    Home Page:
  18. SYAWEDIS

    SYAWEDIS Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Mar 7, 2012
    Messages:
    320
    Likes Received:
    21
    Location:
    Somewhere
    Home Page:
    Seeing as how 'post reply' is one of the main features of the site, I'm surprised this is not a main priority. I get that it still 'works' , but only because i came to this thread and read ur message that it still works. When I posted the reply and got taken to the white page, when i hit Back I'm either taken to a blank tab or the wrong page of the post , so when i was looking for my reply i didn't see it. Turns out i posted the same reply 3x cuz i didn't know it was being posted (since removed the dupes) This probly ties into the fact that im not used to the new bhw design, but this seems like kind of a major problem seeing as how its one of the only features I use (and im sure it's the same for others) on the site.

    EDIT: Just want to add that i played with the window size and even shrunk it down to tablet where there were no banners displayed under the post reply button and the glitch still happened. So "only happens when a banner is directly below the reply button" seems incorrect.

    2ND EDIT: just happened again as I edited my post, but not when i first posted it. Just want to update the "back" button glitch that is tied into this problem. It seems that the acknowledgement page isn't recognized in the browser so when you hit Back it thinks you're still on the post page so you actually get taken back 2 pages.
     
    Last edited: May 29, 2016