1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Scrapebox not scraping Google

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by kytro360, Dec 26, 2011.

Tags:
  1. kytro360

    kytro360 Power Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    703
    Likes Received:
    732
    Ive been having this issue for a few weeks now. Everytime I try to scrape Google it doesnt do anything but when I use Yahoo for example it works.

    Ive loaded it up with proxies and still nothing.

    Ive been trying to scrape some wiki sites for days and havent had any luck :/
     
  2. download

    download Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    1,271
    Likes Received:
    712
    Location:
    USA
    What proxies are you using? 99% of public proxies that you harvest have already been blocked by Google.
     
  3. midnight_focus

    midnight_focus Power Member

    Joined:
    Dec 2, 2008
    Messages:
    779
    Likes Received:
    480
    Location:
    blogger
    same here, I was also scraping wikis
    but try some keywords like "cars" it works fine
    I think it's the footprints for the wikis atleast for me
     
  4. dsick

    dsick Newbie

    Joined:
    Jun 1, 2011
    Messages:
    45
    Likes Received:
    4
    banned ip, get some private proxies.

    I always use yahoo over google anyway...
     
  5. kytro360

    kytro360 Power Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    703
    Likes Received:
    732
    I think I figured out the issue. I had a large list of footprints that I put in the keyword section but that didnt work so when I took a footprint and put it in the footprint section with no keywords it scraped successfully
     
  6. kokoloko75

    kokoloko75 Elite Member

    Joined:
    Jan 1, 2011
    Messages:
    1,628
    Likes Received:
    1,935
    Occupation:
    Design director
    Location:
    Paris (France)
    Try without proxies.
    If it works, so the problem comes from your proxies sources.

    Beny
     
  7. kytro360

    kytro360 Power Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    703
    Likes Received:
    732
    My problem I think lied with my multiple footprints
     
  8. TheMatrix

    TheMatrix BANNED BANNED

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    3,444
    Likes Received:
    7,279
    Can you tell what you did?

    Scraper ain't working for me fine.

    Did you seed in each footprint individually in the "Footprints" text field, or used all in the "Keywords" one?
     
  9. en.outgoing

    en.outgoing Registered Member

    Joined:
    Aug 7, 2011
    Messages:
    65
    Likes Received:
    5
    ahhh

    maybe thats what my problem is, ive been using a long f'ing list of footprints.... and it didnt scrape crap, i was using 100s if not 1000s

    whats the max # ur using now?
     
  10. kytro360

    kytro360 Power Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    703
    Likes Received:
    732
    I was putting ALL my footprints in the keyword list, none in the actual footprints text box at the top