1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

NEED HELP ! ReCaptcha Not Visible on Internet Explorer [SENukeX]

Discussion in 'Black Hat SEO' started by stonecold316, Jun 10, 2011.

  1. stonecold316

    stonecold316 BANNED BANNED

    Joined:
    Jun 5, 2011
    Messages:
    555
    Likes Received:
    236
    Hi everyone.
    I am not able to view recaptcha in internet explorer.Due to this,Many of my SENukeX Submissions are failing.
    Below is a screenshot

    h xx p://imageshack.us/photo/my-images/824/senuke.png

    The captcha image and the box to enter captcha is not visible.

    Please help me.
     
  2. TheMatrix

    TheMatrix BANNED BANNED

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    3,444
    Likes Received:
    7,279
    No idea, but that's funny.. :D

    Try using CCleaner..
     
  3. stonecold316

    stonecold316 BANNED BANNED

    Joined:
    Jun 5, 2011
    Messages:
    555
    Likes Received:
    236
    Tried CCLenaer as well.Still not working:eek:
     
  4. TheMatrix

    TheMatrix BANNED BANNED

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    3,444
    Likes Received:
    7,279
    Try reinstalling SENuke
     
  5. stonecold316

    stonecold316 BANNED BANNED

    Joined:
    Jun 5, 2011
    Messages:
    555
    Likes Received:
    236
    Reinstalled.Still not working.Poorly affecting my SB and web 2.0 account creations.
     
  6. TheMatrix

    TheMatrix BANNED BANNED

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    3,444
    Likes Received:
    7,279
    Then someone here would definitely help you out

    Code:
    http://www.senuke.com/forum/
     
  7. UberNewb

    UberNewb Newbie

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    1
    Occupation:
    IT Tech
    Location:
    Maryland
    Try resetting internet explorer options in control panel, then running cintrep has worked great for me for several computers where images/java/flash hasn't worked. Oh, tempfilecleaner too.
     
  8. hexa714

    hexa714 Junior Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    148
    Likes Received:
    38
    I had that a few weeks ago. Did the reinstall, played with my IE setting.... nothing worked, was pulling my hair out. Then I did a reboot and all was good again.