1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

imacros cookie problem?

Discussion in 'Making Money' started by sniper272, Aug 16, 2011.

Tags:
  1. sniper272

    sniper272 Regular Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Messages:
    397
    Likes Received:
    77
    ok so using the "CLEAR" command in imacros in internet explorer dont make a differnce when i return to the site after clearing cookies it still has me logged in untill i restart browser is there anyway around this?
     
  2. GrizzlyAdams

    GrizzlyAdams Regular Member

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    479
    Likes Received:
    405
    Occupation:
    Freelancer
    Location:
    British Columbia
    cant you just logout of the account in the script?
     
  3. sniper272

    sniper272 Regular Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Messages:
    397
    Likes Received:
    77
    yea i could but i dont know if tagged would still have the cookie stored and flag accounts this way?
     
  4. GrizzlyAdams

    GrizzlyAdams Regular Member

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    479
    Likes Received:
    405
    Occupation:
    Freelancer
    Location:
    British Columbia
    well have you tried using the clear function in firefox?

    i've never had problems with it in FF.

    there is a imacros FF addon
     
  5. Hunwarrior

    Hunwarrior Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,027
    Likes Received:
    859
    IE version is a bit weird. try to use FF.
     
  6. sniper272

    sniper272 Regular Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Messages:
    397
    Likes Received:
    77
    cant use ff because i get a red loading bar problem when trying to run imacro for a perticular site i want it to run for (basically it dont think page has loaded even when it has) i did try change timeout time ect and searched high and low but theres no fix but to get scription edition and havent got $500 lol