1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How to solve the FB Malware checkpoint

Discussion in 'FaceBook' started by Mollowbass, Jan 12, 2017.

  1. Mollowbass

    Mollowbass Regular Member

    Joined:
    Mar 29, 2009
    Messages:
    391
    Likes Received:
    62
    Getting these checkpoints more lately. Any of you guys suggestions how to solve it?
    Read a lot about cleaning caches and so forth, or let the account sit for a couple of days. But both dont work out most of the times.
     

    Attached Files:

  2. adrianyun

    adrianyun Newbie

    Joined:
    Apr 4, 2015
    Messages:
    39
    Likes Received:
    2
    may i know what were u doing with your accs?
     
  3. soccerlover

    soccerlover Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jun 12, 2014
    Messages:
    3,347
    Likes Received:
    1,738
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Seo Analyst :D
    Location:
    ♥♥♥ BHW ♥♥♥
    Home Page:
    Is your account compromise and sending URL's to your friends?
    are you posting any url and getting captcha?
    Is your system clean or getting keylogger detected?

    I've seen the mentioned message at the above conditions only :)
     
  4. Mollowbass

    Mollowbass Regular Member

    Joined:
    Mar 29, 2009
    Messages:
    391
    Likes Received:
    62
    The account is only doing group posting on a small scale (10 posts per day).
    Rest of the day accounts actions likes, pokes etc. and sharing content from other pages or well-known websites.
     
  5. gugun

    gugun Junior Member

    Joined:
    Oct 21, 2015
    Messages:
    145
    Likes Received:
    24
    Just follow the step. When it start scanning, you can skip the step and go to your account home page
     
  6. dichotom

    dichotom Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Dec 9, 2008
    Messages:
    2,100
    Likes Received:
    558
    Maybe you can use different browser?
    Clean cookies,history and reset it to default settings
     
  7. Mollowbass

    Mollowbass Regular Member

    Joined:
    Mar 29, 2009
    Messages:
    391
    Likes Received:
    62
    Thats the problem, cause my accounts are in Massplanner, and I open them in an embedded browser. Already tried cleaning cookies from the cookie folder but didnt make any difference.