1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Google Analytics Showing 0 Visitors

Discussion in 'White Hat SEO' started by Stu784, Jun 22, 2011.

  1. Stu784

    Stu784 Regular Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    426
    Likes Received:
    106
    Hi,

    I've noticed that Google Analytics is showing 0 visitors for the last few days.

    My site is still indexed using site:w3.mywebsite.c0m
    My Adsense account is still showing 100's of impressions (this hasn't changed)
    I have upgraded Wordpres to latest version
    I have upgraded a bunch of plugins however can't remember if Ultimate Google Analytics was one of them.


    Could the upgrade have affected the plugin?
     
  2. KraftyKyle

    KraftyKyle Jr. Executive VIP Jr. VIP

    Joined:
    Aug 13, 2008
    Messages:
    2,111
    Likes Received:
    5,028
    Gender:
    Male
    Location:
    Unknown
    I've had sites where it's shown 0 visitors for the day because I update the site often. The code could have been deleted for some reason during the update.
     
  3. Stu784

    Stu784 Regular Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    426
    Likes Received:
    106
    Yeah you're right, what an oversight by me.

    Just looked in the plugin and it says UA-XXXXXX-X instead of the actual code.
     
  4. giewalker

    giewalker Registered Member

    Joined:
    Jun 21, 2011
    Messages:
    94
    Likes Received:
    85
    Occupation:
    SEO Specialist | Consultant | Link Builder
    Location:
    Philippines
    Home Page:
    Check the code of your analytics maybe there's a mistake in putting on you site.
     
  5. stunning boy

    stunning boy Newbie

    Joined:
    Jun 23, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    1
    Home Page:
    may be it is showing the unique visitors
     
  6. kaplan

    kaplan Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    192
    Likes Received:
    41
    If that didn't fixed your problem check out the loading order, I had a site where a plugin did not load and prevented the rest of the page from loading.
    Since the analytics was at the end of the footer it didn't load...