1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FF Imacros Loading Issue?

Discussion in 'Making Money' started by sniper272, Aug 25, 2011.

  1. sniper272

    sniper272 Regular Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Messages:
    398
    Likes Received:
    77
    ok for certain websites such as myyearbook and tagged imacros seems to think the page has not loaded when in reality it has, this has happend a few times in the past for various different sites even when i run imacros on diff computers same happens, even with error ignor on the imacros toolbar just gets suck with a red bar and wont continue with the tasks ahead due to it thinking page has not loaded? unless i refresh has anyone actually figured out a fix for this yet? i did use grease monkey script with a page refresh on it along side imacros and worked like a charm but this is no good when it comes to captchas as the captchas refresh to! i have searched high and low and found various complaints about this in certain forums ect but nobody seems to have figured out a fix for this. if anyone has any ideas id greatly appreciate it :D as of now the scripting edition is abit to expensive for me lol
     
    Last edited: Aug 25, 2011
  2. Midijerk

    Midijerk Newbie

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Why not just use chrome? Work perfectly fine for me.
     
  3. sniper272

    sniper272 Regular Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Messages:
    398
    Likes Received:
    77
    does imacros for chrome have tab support? i did try to use ie instead but you cannot open tabs on it using imacros
     
  4. sniper272

    sniper272 Regular Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Messages:
    398
    Likes Received:
    77
    chrome you can clear cookies using imacros
     
  5. Autumn

    Autumn Elite Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    2,197
    Likes Received:
    3,042
    Occupation:
    I figure out ways to make money online and then au
    Location:
    Spamville
    I have the same problem occasionally, especially when the page uses ajax. The loading of the ajax doesn't seem to trigger the next action in a tiny minority of situations. If it's a real issue then I suggest you post on the imacros forum, they're pretty responsive and you can actually get answers back from the dev team.
     
    • Thanks Thanks x 1
  6. sniper272

    sniper272 Regular Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Messages:
    398
    Likes Received:
    77
    ok ill give it ago thanks
     
  7. sniper272

    sniper272 Regular Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Messages:
    398
    Likes Received:
    77
    hmm does anyone know where i could download scripting edition?
     
  8. Autumn

    Autumn Elite Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    2,197
    Likes Received:
    3,042
    Occupation:
    I figure out ways to make money online and then au
    Location:
    Spamville
    You can download 6.90 here:

    Code:
    http://www.blackhatworld.com/blackhat-seo/member-downloads/269941-get-iopus-imacros-v6-90-scripting-edition-100-clean.html
    
    However the latest release is 7.something, I don't know of anywhere you can get that.
     
  9. sirgold

    sirgold Supreme Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    1,260
    Likes Received:
    646
    Occupation:
    Busy proving the Pareto principle right
    Location:
    A hot one
    I use ff portable, older ff version and no problems at all. I script it with js when I need to accomplish something complex and this app speeds up porting the code: http://sourceforge.net/apps/trac/imacros-codegen

    Disabling pics if you don't need captcha or something gfx related greatly helps and imacros 7 adds unique and helpful features compared to the 6.9 ver posted on the forums that you might or might not need.

    Peace
     
  10. sniper272

    sniper272 Regular Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Messages:
    398
    Likes Received:
    77
    ok after alot of frustration and headache ive figured it out the only way to fix this is getting yourself a portable browser "firefox 3.5" and imacros 6.215 just to run ajax sites and ive got to say not one single error all day with tagged or myyearbook defo recommend as firefox 3.5 is a hell of alot faster to ive got a gaming laptop and still noticed the diff :D
     
  11. Autumn

    Autumn Elite Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    2,197
    Likes Received:
    3,042
    Occupation:
    I figure out ways to make money online and then au
    Location:
    Spamville
    So it was changing to FF3.5 that solved the problem? What version were you using previously? Are you using the latest version of imacros with it?
     
  12. sniper272

    sniper272 Regular Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Messages:
    398
    Likes Received:
    77
    well tbh it has not solved my problem because imacros 6.215 dont support proxies i dont think ergh!
     
  13. sniper272

    sniper272 Regular Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Messages:
    398
    Likes Received:
    77
    and no i was using version 6.215 as imacros v7 has the same problem even with firefox 3.5 think ive found a solution and thats to use it along side the proxy addon here which changes proxys on new tabs only :)
     
    Last edited: Aug 28, 2011