1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Ever had this problem with a domain?. Help needed

Discussion in 'Domain Names & Parking' started by crackarama, Jan 15, 2015.

  1. crackarama

    crackarama Regular Member

    Joined:
    Aug 14, 2013
    Messages:
    350
    Likes Received:
    86
    Location:
    scotland
    I bought an expired domain the other day for the first time. Did the usual, changed the nameservers to my hosting and through cpanel, got wordpress on there. Thing is, i cant access wordpress to start building the site. It just directs me to a godaddy page when i put in the domain url or the url/wp-admin. I have spoke to my hosting several times as well as Godaddy . The DNS has propagated and as far as they can see, the url should take me to my site. This tells me it must be something to do with my internet. I have tried clearing cache in my browsers, running ccleaner,flushing the dns and rebooting my modem several times. It did allow me to get to the wordpress dashboard once last night but kicked me back to the godaddy page after a few minutes. Iv actually just switched my mobile over to 3g there to try and it is taking me to the site no bother. Hoping someone has had this problem before and can tell me a few things to try. Im no expert when it comes to hosting etc so im not even sure whether it could be an issue at there end. Been trying to sort this for 2 days now and no idea what to try next. Any help really appreciated guys
     
  2. crackarama

    crackarama Regular Member

    Joined:
    Aug 14, 2013
    Messages:
    350
    Likes Received:
    86
    Location:
    scotland
    This is the url of the godaddy page it directs to:

    mysite.com/?reqp=1&reqr=

    Weird
     
  3. crackarama

    crackarama Regular Member

    Joined:
    Aug 14, 2013
    Messages:
    350
    Likes Received:
    86
    Location:
    scotland
    Cheers Vik il read it now
     
  4. WebLab

    WebLab Junior Member

    Joined:
    Nov 2, 2013
    Messages:
    176
    Likes Received:
    85
    Did you try proxy ?
     
    • Thanks Thanks x 1
  5. crackarama

    crackarama Regular Member

    Joined:
    Aug 14, 2013
    Messages:
    350
    Likes Received:
    86
    Location:
    scotland
    No web, i switched my phone over to 3g and it works though
     
  6. WebLab

    WebLab Junior Member

    Joined:
    Nov 2, 2013
    Messages:
    176
    Likes Received:
    85
    Then it could be ISP problem. I had a problem accessing my website, most of the time it was inaccessible. After some support tickets exchange and live chat, they told me to enable cloudflare service, and since then I have no problem.
     
    • Thanks Thanks x 1
  7. crackarama

    crackarama Regular Member

    Joined:
    Aug 14, 2013
    Messages:
    350
    Likes Received:
    86
    Location:
    scotland
    Thanks for the tip. My hosting told me that someone had tried to bruteforce it but nobody got in apparently so thinking something like that could have happened.
     
  8. WebLab

    WebLab Junior Member

    Joined:
    Nov 2, 2013
    Messages:
    176
    Likes Received:
    85
    so is it working now ?
    BTW, who would brute-force a newly set up website ? lol
     
    • Thanks Thanks x 1
  9. crackarama

    crackarama Regular Member

    Joined:
    Aug 14, 2013
    Messages:
    350
    Likes Received:
    86
    Location:
    scotland
    Its not working no. I have other sites on that hosting although they appear to be running ok
     
  10. Duffers5000

    Duffers5000 Elite Member

    Joined:
    Apr 1, 2012
    Messages:
    2,471
    Likes Received:
    7,678
    If it works on your phone then theres nothing wrong with the site or the hosting. Are you running the one browser on your machine ? If you have the space to download another browser try that to see if its loading ok.
     
    • Thanks Thanks x 1
  11. stvmn

    stvmn Newbie

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    23
    Likes Received:
    10
    Yes that is either your PC cache issue or your ISP not updating DNS cache. Force your PC to go to your web host by modifying your hosts file.
    Find out the IP address of where your site is hosted and add that to the hosts file.
    If it's a Windows PC: C:\windows\systems32\drivers\etc\hosts just a simple text file edit, add a new line with the format ip address domain name.

    If MAC OS try www dot tekrevue.com/tip/edit-hosts-file-mac-os-x/ sorry can't post links...

    I do it all the time when I'm impatient and don't want to wait for propogation.
     
    • Thanks Thanks x 1
  12. crackarama

    crackarama Regular Member

    Joined:
    Aug 14, 2013
    Messages:
    350
    Likes Received:
    86
    Location:
    scotland
    Hi Duffers. Yeah iv tried other browsers. Speaking to my hosting again to see if they can do anything. When i type in this stuff thats appearing after my domain url -
    ?reqp=1&reqr= to google people are mentioning dns hijacking haha
     
  13. crackarama

    crackarama Regular Member

    Joined:
    Aug 14, 2013
    Messages:
    350
    Likes Received:
    86
    Location:
    scotland
    Just seeing this stv. il try it now
     
  14. crackarama

    crackarama Regular Member

    Joined:
    Aug 14, 2013
    Messages:
    350
    Likes Received:
    86
    Location:
    scotland
    It worked !!. Thanks very much stvmn.