1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Comment Voting Rating Problem [SOLVED]

Discussion in 'YouTube' started by jtgjustin, Jul 5, 2011.

  1. jtgjustin

    jtgjustin Junior Member

    Joined:
    Apr 3, 2011
    Messages:
    193
    Likes Received:
    93
    Me and SpK have been testing for the past few hours and we have finally figured out what has been causing the recent comment voting problem.

    It has something to do with IP flagging, I'll explain in more detail as soon as we get more information.

    UPDATE: Nervermind about the IPs, it had to do with the way YTA and other bots log into the accounts, youtube is able to detect this but spk and I found a way around it.

    Tubenoia currently rates up comments, heres the test we did:

    http://www.youtube.com/watch?v=ANgI2o_Jinc

    Look in the videos comments ^^
     
    • Thanks Thanks x 4
    Last edited: Jul 5, 2011
  2. InternetUser

    InternetUser Senior Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    999
    Likes Received:
    886
    Location:
    Earth
    whatever happened to spk?, havent seen him around much...
     
  3. 39ster

    39ster Junior Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    174
    Likes Received:
    58
    So what was the issue with the way they logged into accounts?
     
  4. bornformoney

    bornformoney Senior Member

    Joined:
    Feb 22, 2011
    Messages:
    1,189
    Likes Received:
    1,513
    Occupation:
    Accounting / Law School
    Location:
    1 + (Idiots x CPA) = $Money$
    I remember he got banned...

    @op so i guess everyone could implement my method again without any interruption!

    thanks :D
     
  5. cynic

    cynic Junior Member

    Joined:
    Oct 16, 2010
    Messages:
    101
    Likes Received:
    6
    huh......what the ?
     
  6. eistee

    eistee Registered Member

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    60
    Location:
    Deutschland
    It can't be the way yta logs in to accounts. I tried to vote manual, and the same shit happens there too.
     
  7. sttiger

    sttiger Regular Member

    Joined:
    Jul 1, 2008
    Messages:
    421
    Likes Received:
    353
    Occupation:
    IM
    Location:
    Earth
    Is anyone facing problems with their PVAs getting disabled after commenting/thumbs up?

    I used 100 PVAs using private proxies and all of them got disabled after I 'Thumbs Up' a comment.
     
  8. crespozooooo

    crespozooooo BANNED BANNED

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    200
    Likes Received:
    84
    Do you use YTA? If you do, that could be the problem.


    I think that Tubenoia's comment rater won't work, because if it doesn't work manually, it doesn't work using a bot either. Maybe only if you use private proxies...
     
  9. jtgjustin

    jtgjustin Junior Member

    Joined:
    Apr 3, 2011
    Messages:
    193
    Likes Received:
    93
    Check the video up top
     
  10. crespozooooo

    crespozooooo BANNED BANNED

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    200
    Likes Received:
    84
    Did you do it without private proxies? When I comment manually, only the first comment I post goes to the top, the rest of them don't.

    Did you try with more than 1 comment and it worked? If so, it's great!
     
  11. eistee

    eistee Registered Member

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    60
    Location:
    Deutschland
    YTA had an update today:
    -Update in comment voter codes

    My comments still don't go to top. Anyone else tried it?
     
  12. sttiger

    sttiger Regular Member

    Joined:
    Jul 1, 2008
    Messages:
    421
    Likes Received:
    353
    Occupation:
    IM
    Location:
    Earth
    Yeah it doesn't work for me either. Hell I don't know what happened but my accounts got disabled too yesterday and they were all PVAs using private proxies. You can refer to my thread above.

    Did you find this same problem?
     
  13. eistee

    eistee Registered Member

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    60
    Location:
    Deutschland
    My accounts get disabled sometimes, they mostly don't make it over a week.
    I can live with that. Use them to comment and usual to thumb up. They are pvas with private proxies like yours.
     
  14. sttiger

    sttiger Regular Member

    Joined:
    Jul 1, 2008
    Messages:
    421
    Likes Received:
    353
    Occupation:
    IM
    Location:
    Earth
    How many private proxies do you use with 100 PVAs?
     
  15. eistee

    eistee Registered Member

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    60
    Location:
    Deutschland
    It's circa 2:1 ratio accounts to pr. proxies.
     
  16. jacobpov

    jacobpov Junior Member Premium Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    153
    Likes Received:
    391
    damn when is yta gonna update this issue :( ohh and it seems like the design is back to normal they were testing something new
     
  17. yootoobee

    yootoobee Newbie

    Joined:
    May 14, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    UPDATE: Nervermind about the IPs, it had to do with the way YTA and other bots log into the accounts, youtube is able to detect this but spk and I found a way around it.

    Tubenoia currently rates up comments, heres the test we did:


    How did you managed to do this? Even YTA still fixing this issue... :D
     
    Last edited: Jul 6, 2011
  18. yootoobee

    yootoobee Newbie

    Joined:
    May 14, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Also, do i need proxies for voting up the comment? Because i was thinking of buying this bot, when it's released. But not with proxies thing though...
     
  19. Sampler

    Sampler Senior Member

    Joined:
    Nov 1, 2010
    Messages:
    994
    Likes Received:
    878
    YTA is working for me in rating up comments. Have you installed the update?
     
  20. SilverKnight

    SilverKnight Power Member

    Joined:
    May 31, 2011
    Messages:
    598
    Likes Received:
    52
    When was this update released? YTA didn't ask me to update since before this problem arose. I just checked it, still no update for me. Any idea why?