Cloaked URLs don't work in Incognito?

speedie

Jr. VIP
Jr. VIP
Premium Member
Oct 20, 2018
4,389
2,214
Hey guys,
I have been using Pretty Links and Better Links Pro for a while now. I just noticed when I cloak an affiliate link and try to access it in incognito mode of my Chrome browser, the link doesn't open. This is the error from Prettylink https://prnt.sc/Zgf3R97iLhAI

So I thought I would ask, is this a general problem for all cloakers?
What is your personal experience trying to access a cloaked URL via incognito?

Note: accessing my cloaked URLs from all browsers without using Incognito works pretty well.
 

Attachments

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    78.5 KB · Views: 9
Any idea? Still trying to wrap my head around it.
 
Hey guys,
I have been using Pretty Links and Better Links Pro for a while now. I just noticed when I cloak an affiliate link and try to access it in incognito mode of my Chrome browser, the link doesn't open. This is the error from Prettylink https://prnt.sc/Zgf3R97iLhAI

So I thought I would ask, is this a general problem for all cloakers?
What is your personal experience trying to access a cloaked URL via incognito?

Note: accessing my cloaked URLs from all browsers without using Incognito works pretty well.
the screen shot is not available. can you take a picture and upload that?
 
the screen shot is not available. can you take a picture and upload that?
The "Something went wrong" that you see on that page is exactly the screenshot of this cloaking issue.

For some reasons I have no idea. The cloaked links are now working properly on incognito mode as they should. No more errors.
 
Back
Top
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features and essential functions on BlackHatWorld and other forums. These functions are unrelated to ads, such as internal links and images. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock