1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can anyone shed some light on problems with WPROBOT and WP Wordpress??

Discussion in 'Blogging' started by My Success Uni, Sep 14, 2010.

  1. My Success Uni

    My Success Uni Newbie

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    7
    Occupation:
    IM Consultant
    Location:
    UK
    Home Page:
    Hi All,

    About a week ago i started getting errors on my blogs, and yesterday i was unable to access my WP admin area?? - Am worried, all the last months hard work seems to have been destroyed!!!

    I have the following error messages, can anyone translate?? this is what i get when i load up my webpage:


    Warning: include_once(/home/wsg4756/public_html/macsandlaps/wp-content/plugins/WPRobot/wprobot.php) [http://www.macsandlaps.mysuccessuni.co.uk/function.include-once]: failed to open stream: Permission denied in /home/wsg4756/public_html/macsandlaps/wp-settings.php on line 595

    Warning: include_once() [http://www.macsandlaps.mysuccessuni.co.uk/function.include]: Failed opening '/home/wsg4756/public_html/macsandlaps/wp-content/plugins/WPRobot/wprobot.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/wsg4756/public_html/macsandlaps/wp-settings.php on line 595

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wsg4756/public_html/macsandlaps/wp-settings.php:595) in /home/wsg4756/public_html/macsandlaps/wp-content/plugins/wp-greet-box/includes/wp-greet-box.class.php on line 492

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wsg4756/public_html/macsandlaps/wp-settings.php:595) in /home/wsg4756/public_html/macsandlaps/wp-includes/pluggable.php on line 868

    My URL is : ht**tp://www.macsandlaps.mysuccessuni.c*o.u*k/


    Also my WProbot plugin has disapperaed off my plugin section!!??!!

    PLEASE HELP AND ADVICE>>>>>>>>>>>>>>>

    Thanks in anticipation


    Adam
     
  2. M0M0ney

    M0M0ney Newbie

    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    not an expert, but it looks like a permission problem.
     
  3. mtmhacker

    mtmhacker Newbie

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    first, i would try to delete WPR from your wp-content/plugins folder.

    if that doesnt i would try to disable all plugins via phpmyadmin. (usually you can access this via cpanel).

    just google "disabling plugin wordpress database"
     
  4. proxified

    proxified Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    183
    Likes Received:
    388
    Occupation:
    still exploring
    Location:
    India
    You must not change the WPRobot foldername, try rolling it back to WPRobot3
     
  5. My Success Uni

    My Success Uni Newbie

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    7
    Occupation:
    IM Consultant
    Location:
    UK
    Home Page:
    Right am in phpmyadmin, and have located my folders, there is one for WP_robot.
    But cant find the plugin folder:

    • ak_twitter
    • [​IMG] wp_commentmeta
    • [​IMG] wp_comments
    • [​IMG] wp_links
    • [​IMG] wp_options
    • [​IMG] wp_postmeta
    • [​IMG] wp_posts
    • [​IMG] wp_statpress
    • [​IMG] wp_terms
    • [​IMG] wp_term_relationships
    • [​IMG] wp_term_taxonomy
    • [​IMG] wp_usermeta
    • [​IMG] wp_users
    • [​IMG] wp_wprobot
    • [​IMG] wp_yarpp_keyword_cache
    • [​IMG] wp_yarpp_related_cache
    AHHHHHHH - its all getting technical !!!!!!
     
  6. My Success Uni

    My Success Uni Newbie

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    7
    Occupation:
    IM Consultant
    Location:
    UK
    Home Page:
    Sorted lads, I have deleted the wp_robot plugin via my FTP filezilla - and all my sites are back online - what a relief !!

    Its made me realise that am keeping all my eggs in one basket, I had spent months building up these sites, only for them to disappear, get sandboxed or my hosting suspending, etc....

    So the first thing i will be doing is getting a VPS or DEDI hosting package
    or maybe a reseller package - ( i only aim to have about 25 auto blogs) - what do you guys recommend VPS/DEDI or resller ( Hostgator)???

    Also maybe split my hostings, the last thing you want is for all your blogs to get wiped off in one shot - - - !!

    ALSO - i i dont why I had the problem, but Wp_robot was the cause ( maybe buy the new version V3??

    Please advice on the above..... Thanks again Team>>>>>>>>>
     
  7. My Success Uni

    My Success Uni Newbie

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    7
    Occupation:
    IM Consultant
    Location:
    UK
    Home Page:
    Now that I need another Auto blogging software, maybe now is the time to shop around!!

    It will be great to find a AB software that also posts generic and natural posts, espeacially when posting to twitter, is there a software that will mix in the posts with Wprobot, and posts non-promoting tweets. ie. " Am at work today, having a great day, going fishing tomorrow" or other useless BS that people tweet!!!! - just so that it makes it a more natural......
     
  8. proxified

    proxified Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    183
    Likes Received:
    388
    Occupation:
    still exploring
    Location:
    India
    You renamed the WPRobot3 plugin folder to WPRobot and it could be the reason for its malfunctioning or else you're using a nulled version with errors or you missed some files while uploading WPRobot. These are the only possibilities I can see in malfunctioning of your site. You may want to try WP Tweet Bomb or blogsense though I dont think you should be clubbing WPRobot with Blogsense yet I haven't tried using their combination still you can always try it out.
     
    Last edited: Sep 14, 2010