1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Anyone else noticed youtube added bgresponse on login?

Discussion in 'YouTube' started by ilPatrino, May 24, 2013.

Tags:
  1. ilPatrino

    ilPatrino Junior Member

    Joined:
    Sep 6, 2011
    Messages:
    130
    Likes Received:
    15
    Yeah the same dreaded variable found on the account creation screen is now included in the login.... Im not sure if this is causing the issue or not but as of yesterday the comments my bot makes are automatically getting flagged/ghosted and proxies/accounts is not the problem... account logs in fine and makes the comment but it gets flagged as soon as its posted.

    Anyone else encounter this problem?
     
  2. cricket1

    cricket1 Senior Member

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Messages:
    1,086
    Likes Received:
    459
    Does this happen only with accounts you just created recently?
    Because I haven't noticed any difference and my accounts seem to be doing just fine.
     
  3. ilPatrino

    ilPatrino Junior Member

    Joined:
    Sep 6, 2011
    Messages:
    130
    Likes Received:
    15
    bgresponse comes up even on my browser with my own IP... but the comment being flagged happens also with my own account/IP maybe I'm overseeing something in my requests :/
     
  4. RushingWind

    RushingWind Elite Member

    Joined:
    Apr 6, 2013
    Messages:
    2,416
    Likes Received:
    3,333
    I don't seem to have any problem with my YT accounts.
    PS. Most of them are from 2009
     
  5. petronijevic12

    petronijevic12 Newbie

    Joined:
    Mar 11, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    My bot is working fine,which one are you using ?
     
  6. ilPatrino

    ilPatrino Junior Member

    Joined:
    Sep 6, 2011
    Messages:
    130
    Likes Received:
    15
    I use my own custom bot, can' spot the problem requests sseem fine and I haven't changed anything these last couple of days.