1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

YTNuke down?

Discussion in 'YouTube' started by Adam Rock, Dec 28, 2011.

  1. Adam Rock

    Adam Rock Senior Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    1,069
    Likes Received:
    248
    Location:
    /home/
    Anyone else experiencing this?
     
  2. izSpK

    izSpK BANNED BANNED

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    1,546
    Likes Received:
    1,666
    We should be up and running again now. Please confirm
     
  3. ghostofdeath

    ghostofdeath Newbie

    Joined:
    Oct 4, 2008
    Messages:
    41
    Likes Received:
    32
    still down for me
     
  4. jgeeked

    jgeeked Regular Member

    Joined:
    Jun 6, 2011
    Messages:
    333
    Likes Received:
    315
    Location:
    The Moon
    Working fine here.
     
  5. Adam Rock

    Adam Rock Senior Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    1,069
    Likes Received:
    248
    Location:
    /home/
    Still down here.
     
  6. jgeeked

    jgeeked Regular Member

    Joined:
    Jun 6, 2011
    Messages:
    333
    Likes Received:
    315
    Location:
    The Moon
    Just checked again and it's still working. Perhaps cleaning cookies/cache and trying again?
     
  7. Adam Rock

    Adam Rock Senior Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    1,069
    Likes Received:
    248
    Location:
    /home/
    Tried searching it on my laptop that has never been to the site and still down.
     
  8. ThatBotProgrammer

    ThatBotProgrammer Junior Member

    Joined:
    Sep 13, 2011
    Messages:
    150
    Likes Received:
    138
    Location:
    Tribeca
    Works for me.
     
  9. Adam Rock

    Adam Rock Senior Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    1,069
    Likes Received:
    248
    Location:
    /home/
    It's back up now
     
  10. Big_0n3

    Big_0n3 Senior Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    1,109
    Likes Received:
    85
    It is working also for me