Xrumer Video Tutorial

Discussion in 'Black Hat SEO' started by twisted_one, Dec 17, 2009.

  1. twisted_one

    twisted_one Regular Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    498
    Likes Received:
    82
    Not sure if you guys have seen thus already yet sharing...

    replace w3 with www
     
  2. stock

    stock Registered Member

    Joined:
    Sep 4, 2009
    Messages:
    69
    Likes Received:
    7
    Occupation:
    trader
    Location:
    NY
    down....
     
  3. twisted_one

    twisted_one Regular Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    498
    Likes Received:
    82
    down what? the website? No.. it works fine. I just checked.
     
  4. showboytridin

    showboytridin Regular Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Messages:
    348
    Likes Received:
    716
    Location:
    127.0.0.1
    Yes it works fine. It 's an old version, but still good information.
     
  5. designsonline

    designsonline Power Member

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    651
    Likes Received:
    145
    Location:
    UK
    Thanks for sharing, but I was hopng for a bit more technical guidance on optimal settings and advanced options etc...

    Anyone got any like that to share?
     
  6. Rudyzplace

    Rudyzplace Regular Member

    Joined:
    Aug 24, 2009
    Messages:
    272
    Likes Received:
    117
    Occupation:
    SEO expert
    Location:
    GPS signal dead...please hold
    Can any1 share his experience?

    I need help working this.

    for example I try to post to a page with a post button, but still it says:
    "Result: no post sending forms are found;"

    how do I teach it this is a form with a post button?
     
  7. showboytridin

    showboytridin Regular Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Messages:
    348
    Likes Received:
    716
    Location:
    127.0.0.1
    I am trying some foruns, and sometimes I have that error too (and others). Is there a way to avoid this?

     
  8. Rudyzplace

    Rudyzplace Regular Member

    Joined:
    Aug 24, 2009
    Messages:
    272
    Likes Received:
    117
    Occupation:
    SEO expert
    Location:
    GPS signal dead...please hold
    happens to me in simple contact pages, not even forums.
    I guess it doesn't recognize the field names although there is a post action button.

    tried to use control.exe to enter the new fields but i couldn't work it.. :(
     
  9. mil0x

    mil0x Power Member

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    702
    Likes Received:
    643
    Occupation:
    ??
    Location:
    Somewhere on the net..
    This is a video of version 3 or something.. won't help you cause the current version is much different and more feature packed :rolleyes:
     
  10. Rudyzplace

    Rudyzplace Regular Member

    Joined:
    Aug 24, 2009
    Messages:
    272
    Likes Received:
    117
    Occupation:
    SEO expert
    Location:
    GPS signal dead...please hold
    It looks pretty much the same