1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WPROBOT 3 Stopped Fetching Contents

Discussion in 'Blogging' started by sam2009, Aug 24, 2010.

  1. sam2009

    sam2009 Regular Member

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    215
    Likes Received:
    112
    Location:
    404 Not Found
    Hi Guys
    This is Sam
    i am using WpRobot 3 craked or nulled
    Since 2 days it stopped fetching contents.
    What is the problem?
     
  2. sam2009

    sam2009 Regular Member

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    215
    Likes Received:
    112
    Location:
    404 Not Found
    anyone?
     
  3. Kingfresh

    Kingfresh Regular Member

    Joined:
    Jul 8, 2009
    Messages:
    374
    Likes Received:
    295


    buy it ...


     
  4. Black_captain

    Black_captain Newbie

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    where you get the cracked version ?
    tell me
     
  5. Bubba_Hotep

    Bubba_Hotep Newbie

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    101
    Location:
    Metro Detroit
    Not here, it is a DNS.
    This is a plugin that in my opinion is worth the $$
    Buy it you'll like it :D
     
  6. rlugo29

    rlugo29 Junior Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    145
    Likes Received:
    5
    Occupation:
    just a squirrel trying to get a nut
    Location:
    Largo, Florida
    Sam, I have a cracked version too. I had a couple campaigns stop, but others are working. Are all of your campaigns down???
     
  7. milkana

    milkana Registered Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    64
    Likes Received:
    14
    My Youtube module is working fine and fetching videos, but for 2-3 days it doesn't publish the comments. Don't know why...
     
  8. rlugo29

    rlugo29 Junior Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    145
    Likes Received:
    5
    Occupation:
    just a squirrel trying to get a nut
    Location:
    Largo, Florida
    Google is actually good for some things. Specially searching....
     
  9. rlugo29

    rlugo29 Junior Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    145
    Likes Received:
    5
    Occupation:
    just a squirrel trying to get a nut
    Location:
    Largo, Florida
    I'm doing my 1st AB & following the Shezblog method. So, I strip the Youtube comments out per instruction on his thread.
     
  10. sam2009

    sam2009 Regular Member

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    215
    Likes Received:
    112
    Location:
    404 Not Found
    Yes all compaings are stopped :(
     
  11. sawangan

    sawangan Regular Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    345
    Likes Received:
    27
    Location:
    SG-ID-AU
    i only have one autoblog running wprobot 3 at the moment and it is still working properly.
     
  12. wallbangers

    wallbangers Junior Member

    Joined:
    Apr 22, 2009
    Messages:
    116
    Likes Received:
    15
    All of my autoblogs are still working fine. 30+ of them
     
  13. someguy

    someguy Registered Member

    Joined:
    Sep 17, 2008
    Messages:
    75
    Likes Received:
    35
    This is why you buy tools, which your strategy depends on. It is a one-time fee and its cheap, so there is no reason not to buy it, if you need it.
     
  14. xfu5ion

    xfu5ion Junior Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    114
    Likes Received:
    6
    Location:
    Near the Equator
    Check the campaigns the date of [next post]. is it running with normal date or is it running with a date 1970
    if it is try disabling all the plugins.. then start wprobot first! create new campaign
    if it WORKS! slowly activate the other plugins. Plugins might be the caused of interuption with the curl
     
    • Thanks Thanks x 1
    Last edited: Aug 25, 2010
  15. gulfcoastatyaho0

    gulfcoastatyaho0 Junior Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    115
    Likes Received:
    19
    just created a new blog with it seems to be working pretty good so far
     
  16. MisterTwister

    MisterTwister Regular Member

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    458
    Likes Received:
    160
    I have one autoblog with wp robot - it was working fine but stopped commenting on the 13th August - Can not figure this one out.
     
  17. milkana

    milkana Registered Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    64
    Likes Received:
    14
    The same problem.
    Anybody knows a solution for this?
     
    Last edited: Aug 26, 2010
  18. xfu5ion

    xfu5ion Junior Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    114
    Likes Received:
    6
    Location:
    Near the Equator
    scroll up abit check my solution if it fits your problem
     
  19. aldragon

    aldragon Power Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    688
    Likes Received:
    192
    Location:
    ^^
    Read the what programs are from people that belong to the forum you dont want too fu** with this rules
     
  20. milkana

    milkana Registered Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    64
    Likes Received:
    14
    xfu5ion,
    you said
    could you please explain what did you mean by saying SLOWLY ACTIVATE the plugins?
    how slowly? I 'm using 39 plugins, how to reactive them slowly?
    Thank you very much.