WPmanagerdx installation issue

kharm

Power Member
Joined
Feb 9, 2009
Messages
533
Reaction score
101
I had this script running smoothly and all the sudden this error kept coming up and I'm unable to install wordpress blogs. Someone out there must have some kind of knowledge to direct me on how to fix this:

Failed to run install script (error 0). Click here to try it manually.

404 not found

The requested URL /wp-admin/install.php?step=2 does not exist.

I'm thinking it has something to do with wordpress itself.. but not too sure.
thanks.
 
Perhaps it's related to your .htaccess file, rename it to something else and try to reinstall.
 
That didn't work unfortunately, I changed the htaccess but still got the same error
 
lol even reinstalled the entire wpmanagerdx and it still is spitting out that error
 
Try to reload the wordpress source to tmp dir ( the .tar file). There's maybe sth wrong with the wordpress source.
Hope this solve ur trouble
I had this script running smoothly and all the sudden this error kept coming up and I'm unable to install wordpress blogs. Someone out there must have some kind of knowledge to direct me on how to fix this:

Failed to run install script (error 0). Click here to try it manually.

404 not found

The requested URL /wp-admin/install.php?step=2 does not exist.

I'm thinking it has something to do with wordpress itself.. but not too sure.
thanks.
 
That's an awesome suggestion thechcaodotcom, but didn't work either - the full error is:

Created xxxxx_wpi database and xxxxxx_wpi user with access rights to it.
Existing version: 2.7.1
Uploading archive, please be patient.

Uploaded files.
Failed to run install script (error 0). Click here to try it manually.

404 NOT FOUND

The requested URL /wp-admin/install.php?step=2 does not exist.

I've searched every end of the internet for this solution but still haven't found it
 
Ok thank jesus christ it works now! upgraded to version 3.0
 
Failed to run install script (error 0). Click here to try it manually.
I had the same issues on hostgator and even the upgrade did not fix it.

I solved this with just unselecting the "Hostname/domain/addon domain/sub-domain inside folder?" option in the "Only required for Addon Domain Installations" Section.

Just if someone else will struggle with this.
 
interesting way to solve it, I actually had this issue again.. but what I did was delete all prior databases in the wordpressdx database and the wordpress filesave database.. then deleted all files and reinstalled and it worked. I was not too experienced with SQL and what actually happened with this so if anyone has that problem try these suggestions
 
I had the same problem on Hostgator with an addon domain.
I use v3.0.

Strange thing was that installing on a subdomain worked.

DNSed the addon domain to another hosting account with the same WPManagerDX setup and it worked without a prob.

Thanx for all the suggestions.
 
When setting up a new blog i get

Making 'wp-content/' writable for wp-db-backup.php.
Existing version: 2.9.1
Uploading archive, please be patient.

Failed to upload archive (error 0).
up.gif
Restoring files

why is it stopping
 
I ran into this exact same problem when installing version 3.1 earlier today.

The issue was simple- I had entered the full path to the blog installation directory on my server, "/public_html/domain/", in the "Domain folder name" field under the "only required for addon domains installations" tab of the install a new blog page.

I tried taking out the "/public_html" part and instead just left "/domain/" in this field and it worked!
 
Back
Top
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features and essential functions on BlackHatWorld and other forums. These functions are unrelated to ads, such as internal links and images. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock