1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WP theme problem...

Discussion in 'Blogging' started by flow, Jan 22, 2009.

  1. flow

    flow Regular Member

    Joined:
    Oct 3, 2008
    Messages:
    356
    Likes Received:
    112
    Warning: include(headers/) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/***/public_html/wp-content/themes/Wootheme/header.php on line 51

    Warning: include(headers/) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/***/public_html/wp-content/themes/Wootheme/header.php on line 51

    Warning: include() [function.include]: Failed opening 'headers/' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/***/public_html/wp-content/themes/Wootheme/header.php on line 51


    Any idea???? I have absolutely no clue-- tried Googling to no avail.
     
  2. eshaman

    eshaman Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Messages:
    77
    Likes Received:
    74
    have you activated any plugins? Most likely it is either a plugin that is not working properly or the theme requires a plugin to work.
     
  3. eshaman

    eshaman Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Messages:
    77
    Likes Received:
    74
    OR

    is your install in the root dir of the server? or a dir?
     
  4. flow

    flow Regular Member

    Joined:
    Oct 3, 2008
    Messages:
    356
    Likes Received:
    112
    No plugins, fresh WP install in web root, I'm sure it would have said something about a plugin if it needed one?
     
  5. nonhacker

    nonhacker Regular Member

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    255
    Likes Received:
    64
    Occupation:
    Computer Tech/ Web Designer
    when did you get this? after you installed or before.
    when you added a them or before.
    Some more info required please

    A couple of posts while I was posting.

    so you got this when trying to install your wp. is this right

    or is it when you changed your theme? if so try going back to your old theme.

    one thing with WP is that when yo get an error always use your BACK button to go back and undo something you did
     
    Last edited: Jan 22, 2009
  6. flow

    flow Regular Member

    Joined:
    Oct 3, 2008
    Messages:
    356
    Likes Received:
    112
    I installed WP-- default theme is 100% working. Then I just added the wootheme folder to the WP theme folder (where the themes go)...

    then I logged on WP to activate the theme, and the preview showed those errors. Tried activating-- same errors-- so I just switched it back to default.
     
  7. nonhacker

    nonhacker Regular Member

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    255
    Likes Received:
    64
    Occupation:
    Computer Tech/ Web Designer
    and your default is working?
    if it is try another theme. if that works then your wootheme is corupt.
    or maybe it didnt upload all the files
     
  8. nonhacker

    nonhacker Regular Member

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    255
    Likes Received:
    64
    Occupation:
    Computer Tech/ Web Designer
    That is not that easy. unless you know PHP. wordpress pull files from here and there so if you dont know what you are looking at then it is not easy
     
  9. flow

    flow Regular Member

    Joined:
    Oct 3, 2008
    Messages:
    356
    Likes Received:
    112
    <?php

    $layout = get_option('woo_layout');

    include('headers/'.$layout);

    ?>

    This is line 51: include('headers/'.$layout);

    I tried variations like /headers /headers/ headers... none worked... but one or two eliminated one of the two first errors.
     
  10. nonhacker

    nonhacker Regular Member

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    255
    Likes Received:
    64
    Occupation:
    Computer Tech/ Web Designer
    someone would have to be a genius to work out what s wrong just from seeing that.

    pphp calls different files together to make a page.
    so unlike html which is basically all in the code in one page, php uses multiple files to make up a page.
    So seeing just one part (unless you are a php expert) wont help

    and not answering questions already asked, doesnt help the cause either.
    its like trouble shooting but with out knowing the results.

    So make if you want help, you need to answer questions posed..

    Sorry but we dont ask a question just to see if you read this, but to try and help you fix it..
     
  11. flow

    flow Regular Member

    Joined:
    Oct 3, 2008
    Messages:
    356
    Likes Received:
    112
    ? I've answered every single question posted.

    Only thing I didn't do is try uploading a different theme, which I just did-- and it worked.. I must have installed this wootheme incorrectly or something.
     
  12. lord

    lord Junior Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    176
    Likes Received:
    251
    Code:
    get_option('woo_layout'); 
    get_option is a wordpress function, so from that line I suppose that Whootheme actually has some kind of installer that you need to activate / edit BEFORE you can actually use the theme. Doesn't it have a readme file ?
     
  13. nonhacker

    nonhacker Regular Member

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    255
    Likes Received:
    64
    Occupation:
    Computer Tech/ Web Designer
    until now I didnt see replies to these

    if another theme worked and also the default them then I suggest the wootheme is currupt. if you PM me with somewhere I can download it and test then I will be able to tell you.
    apart from this, i guess this is all I can do for you.

    Have you downloaded it again and uploaded it to your host and tried it again