1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WP robot not working with Flickr API key

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by lykathe, Jun 12, 2010.

  1. lykathe

    lykathe Regular Member

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Messages:
    428
    Likes Received:
    109
    Gender:
    Male
    Occupation:
    full time PHP/JS/Python freelance
    Location:
    Detroit
    Anyone had this problem? I can get everything else besides flickr to work, and I know I have the correct API key.. I click post now and it basically just refreshes the page. Anyone?
     
  2. K1w12k3

    K1w12k3 Junior Member

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    116
    Likes Received:
    393
    Home Page:
    What version are you using? 3.x?
     
  3. Makbeth

    Makbeth Newbie

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    Occupation:
    SEO and tech support(9-5), Gamer(5-9), Manipulator
    Location:
    Moon
    I get the same problem. If it wont post then it could be that the keyword didnt return any matches. I find that it works fine sometimes, and other times it creates a jumble of words and incoherent links. It could be a template issue
     
  4. 3xrs.com

    3xrs.com Newbie

    Joined:
    Aug 30, 2009
    Messages:
    41
    Likes Received:
    3
    If your keyword does not match it will not return any image. Try another keyword.
    It work fine to me. 90% it can found image related.