1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wordpress theme help needed

Discussion in 'BlackHat Lounge' started by ruworth, Oct 26, 2010.

  1. ruworth

    ruworth BANNED BANNED

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    251
    Likes Received:
    71
    I have just set a new theme on a wordpress site and here is my problem, when you go onto the site the address bar displays the url corrctly but as soon as you click on any link i get an # then the page (see below)

    http://www.mysite.com/#/searchpage

    Can anyone tell me how i can get rid of the # symbol

    thanx
     
  2. popzzz

    popzzz Supreme Member

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    1,337
    Likes Received:
    13,699
    Location:
    Don't touch the REP!

    What's the site?

    HTH .... :cool2:

     
  3. ruworth

    ruworth BANNED BANNED

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    251
    Likes Received:
    71
    I didnt want to post the site as some people may have seen it as a cheap way to get traffic but since you asked its http://www.sexyfacebookprofiles.com
     
  4. popzzz

    popzzz Supreme Member

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    1,337
    Likes Received:
    13,699
    Location:
    Don't touch the REP!


    What's the content of your .htaccess file in the root directory?

    It appears to be a rewrite rule problem.

    HTH .... :cool2:

     
    Last edited: Oct 26, 2010
  5. ruworth

    ruworth BANNED BANNED

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    251
    Likes Received:
    71
    PM sent with the contents of the .htaccess file
     
    Last edited: Oct 26, 2010
  6. popzzz

    popzzz Supreme Member

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    1,337
    Likes Received:
    13,699
    Location:
    Don't touch the REP!

    Comment out the line below by adding a # at the beginning of the line.
    # RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    and save it and try it - if that breaks it take the # back out.

    HTH .... :cool2:

     
  7. ruworth

    ruworth BANNED BANNED

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    251
    Likes Received:
    71
    Thanx for the reply but its still the same result
     
  8. sidnettwo

    sidnettwo Junior Member

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    135
    Likes Received:
    60
    What are your settings under Settings > Permalinks ?
     
  9. ruworth

    ruworth BANNED BANNED

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    251
    Likes Received:
    71
    I sused it out, the problem was in the script.js file

    uri = window.location.href.split("#/");

    I just removed the # from this line and uploaded it and problem solved on my side, can you please go to the link below and test it for me to see if it works from another IP.

    EDIT: I tested it on my iphone and im getting the same result so i have given up on the fix as it dosent effect my site at all, thanx for all the help.
     
    Last edited: Oct 26, 2010
  10. sidnettwo

    sidnettwo Junior Member

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    135
    Likes Received:
    60
    Ok, now you got a different problem. I clicked on one girls name and it woked fine - no # - but when I clicked on another girls name it showed the first name plus /#/ then the second girls name in the url.
     
  11. ruworth

    ruworth BANNED BANNED

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    251
    Likes Received:
    71
    Thanx for the test but i have given up on trying to fix this as it dosent cause any problems having the # in the url.
     
  12. espero1978

    espero1978 Newbie

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    nice :)