1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wordpress Robot. Wierd Posting Date Error 12/31/1969

Discussion in 'Blogging' started by newmoney, Mar 24, 2010.

  1. newmoney

    newmoney Junior Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    168
    Likes Received:
    22
    For some reason wprobot is not posting my rss feeds.
    It might be because i deleted a couple of categories from my blog,
    but i doubt it.

    The problem is that the date for next post date does not change from
    12/31/1969 18:00:00

    I added a screen shot of the problem.
    I manually forced it to post 2 entries, but the next post date did not change.
    But now im thinking about reinstalling my database from my backup.
    Im using wprobot 2.05.

    maybe somone can help with this issue.

    thanks
     

    Attached Files:

  2. gregstereo

    gregstereo Elite Member

    Joined:
    Oct 5, 2009
    Messages:
    1,833
    Likes Received:
    1,027
    Occupation:
    I'm known to locate certain things from time to ti
    Location:
    Moose Factory, ON
    I know the app shows that date when there's no posts in a given node or rss feed pulled and published. Is there any published content from those feeds?
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. nufaman

    nufaman Elite Member

    Joined:
    May 29, 2009
    Messages:
    1,697
    Likes Received:
    1,185
    2.05 is obsolete. Latest version is 2.11
     
  4. newmoney

    newmoney Junior Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    168
    Likes Received:
    22
    pls see the attached pic.
    I had to manually force it to post 2 times, and it posted-
    but the date didnt change.
     
  5. newmoney

    newmoney Junior Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    168
    Likes Received:
    22
    thats cool,
    but i installed 2.11 and the error didnt go away.

    Im starting to think i have database error.
     
  6. newmoney

    newmoney Junior Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    168
    Likes Received:
    22
    Another thing that may have caused the problem is that-

    wprobot is designed to process feeds,etc at 1hr intervals.
    so i wanted to see if i can make it post in 30 mins.

    So even though there is no option for 30 mins, i changed the
    post interval to 0.30 instead of 1. Do you think this could have
    caused the problem?
     
    Last edited: Mar 24, 2010
  7. nufaman

    nufaman Elite Member

    Joined:
    May 29, 2009
    Messages:
    1,697
    Likes Received:
    1,185
    If 1= 1 hour

    .30 ≠ 30 minutes

    And yes, you can't just invent random times, the script uses intervals of an hour
     
  8. newmoney

    newmoney Junior Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    168
    Likes Received:
    22
    yes, i have figured out as much.
    But now i need someone who actually has some
    usefull insight on this.

    see the thing is, my database is about 50mb, and my phpmyadmin will
    only accept about 2mb. So if i don't have to reinstall database that
    will be great.
     
  9. nufaman

    nufaman Elite Member

    Joined:
    May 29, 2009
    Messages:
    1,697
    Likes Received:
    1,185
    So then go and buy the script like you should of and go to their support forum where you can find someone who has "usefull insight" instead of using some crappy nulled outdated version
     
    • Thanks Thanks x 1
  10. shezboy

    shezboy Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Sep 17, 2008
    Messages:
    3,564
    Likes Received:
    5,035
    Gender:
    Male
    Location:
    UK
    Fair point and very true - I 100% agree with you.

    The issue that is causing your dates to be out is a conflict with another plugin. I had a similar issue with the update V2.11 I had a plugin that was conflicting with WP Robot. I deactivated the offending plugin and waited a couple of hours - WP Robot then corrected the date issue itself.

    These things happen sometimes. It's more than likely a plugin conflict but you really should buy the plugin so you can get heir support and updates too.
     
    • Thanks Thanks x 1
  11. newmoney

    newmoney Junior Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    168
    Likes Received:
    22
    Ok this might be the problem, even though i dont remember
    adding any new plugins on that day.

    Thanks for the input.
     
  12. jacobus

    jacobus Newbie

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    33
    Likes Received:
    28
    @Shezboy - do you remember which plugin caused the problem?

    TIA :)
     
  13. shadowfax

    shadowfax Power Member

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    513
    Likes Received:
    695
    Occupation:
    IM, Marketing, Programming
    Location:
    Where there is money baby
    If you are using Delete duplicate posts plugin, it is the most likely culprit. I upgraded my WPRobot in one of my shezblogs and "Next Post Date" for all my keywords changed to 1970. So I disabled and deleted "Delete Duplicate Posts" plugin, deleted all the keywords and entered them again. This solved the problem.

    Hope this helps,
     
    • Thanks Thanks x 6
  14. setrox

    setrox Newbie

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    2
    your server is busy this is normal...

    please delete all keyword and added no busy time..once put words and search 1970 or 1969 in wprobot section , delete all 1970 keyword and add again.
     
    • Thanks Thanks x 1
  15. jsurya

    jsurya Regular Member

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    425
    Likes Received:
    891
    Don't delete any keywords or posts and not to wait for hours, just disable the 'delete duplicate posts' plugin and refresh the WPRobot keywords page, it works fine.
     
    • Thanks Thanks x 1
  16. kasle

    kasle Registered Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    4
    Home Page:
    The delete duplicate posts was also the problem for me...
     
    • Thanks Thanks x 1
  17. kenblack

    kenblack Regular Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    365
    Likes Received:
    193
    Location:
    Tropical Paradise
    Home Page:
    The delete duplicate posts plugin is a POS and will screw up WP-Robot quite nicely. I have found with my blogs that simply disabling the duplicate posts plugin does NOT fix WP-Robot (for me at least). What I had to do was actually delete all keywords and add them back again. Was a total nightmare as I had over 50 blogs at the time when I realized this problem was occurring.
     
    • Thanks Thanks x 1
  18. judson

    judson Power Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    530
    Likes Received:
    319
    Occupation:
    Fulltime Newbie IM
    Location:
    Sub Ubi
    Delete duplicate posts. The other one that sometimes also causes this is MB Ping Optimizer
     
    • Thanks Thanks x 1
  19. fame13

    fame13 Newbie

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    Same problem with Wp - Control Plugin
     
  20. Biscut

    Biscut Regular Member

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    329
    Likes Received:
    259
    • Thanks Thanks x 1