1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wordpress problem

Discussion in 'Blogging' started by xpert90, Feb 2, 2011.

  1. xpert90

    xpert90 Regular Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    308
    Likes Received:
    38
    I have wordress blog on my own hosting.

    I have problem with uploading photos.

    Everytime when I try to upload images, I get HTTP Error .

    How can I fix that ?
     
  2. Water damage

    Water damage Junior Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    39
    xpert60 it could be the wordpress theme you're using - try switching to a different theme (temporarily) and checking if you have the same problem
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. mali_ri

    mali_ri Newbie

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    3
    Try to change file attributes of your upload folder to 777.
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. dra$tic

    dra$tic BANNED BANNED

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    393
    Likes Received:
    108
    Yeah, are you trying to upload via FTP or through the admin panel? Try what mali said and make your uploads/images folder writeable.
     
    • Thanks Thanks x 1
  5. royalmice

    royalmice BANNED BANNED

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    1,186
    Likes Received:
    982
    Instead of the browser uploader try the Flash uploader, maybe that works. make sure your image folder is writable. My sure the php upload setting in whm is set at default or higher enough.

    If all fails contact your host and or server management company.
     
    • Thanks Thanks x 1
  6. xpert90

    xpert90 Regular Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    308
    Likes Received:
    38

    Browser uploader is working but flash uploader wont work.

    I'll try to change theme.
     
    Last edited: Feb 2, 2011
  7. xpert90

    xpert90 Regular Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    308
    Likes Received:
    38
    I just changed to my old theme and it wont work. I also tested other themes and nothing, not working.

    I didn't have this problem two days ago, everything was working fine.
     
  8. xpert90

    xpert90 Regular Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    308
    Likes Received:
    38
    Anyone know how to solve this problem.
     
  9. -Jericho-

    -Jericho- Jr. Executive VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    2,849
    Likes Received:
    1,704
    Location:
    Stalking My Ex-Wife
    Try deactivating all your plugins and see if that fixes the problem. If it does you then need to enable them 1 by 1 to see which one it is.
     
  10. cjbmeb14

    cjbmeb14 Regular Member

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    228
    Likes Received:
    276
    Occupation:
    Self Employed
    Location:
    Worcester,UK
    You could try deactivating plugins one at a time then try to upload the image.

    What hosting are you using ask them it could be a php error trying bulding a new database.

    I take it you are having problems with all images and not just one. You could try changing the image attributes.
     
  11. xpert90

    xpert90 Regular Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    308
    Likes Received:
    38
    I use Hostgator. Just disabled all plugins and still the same. Talked with hostgator support and they can't solve this.

    How to change image attributes?

    I tried with many images and still the same.

    Browser uploader is working, but flash uploader wont work.