1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wordpress help needed

Discussion in 'Blogging' started by daido, Jun 29, 2010.

  1. daido

    daido Newbie

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    3
    Hi,

    I upgraded my blog to wordpress 3.0 but now it won,t accept my password. Have researched everywhere for a solution but couldn,t find one. Can anyone help Please ?:rolleyes:
     
  2. LukaB

    LukaB Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    3,546
    Likes Received:
    4,248
    Gender:
    Male
    Location:
    Planet Earth
    Try "Forgot your password" tool
     
  3. sidnettwo

    sidnettwo Junior Member

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    135
    Likes Received:
    60
    That's strange. If you have tried the 'lost your password' link and didn't get an email, you can always log in to the cpanel and change the admin user password in the database.
     
  4. radicalseo2

    radicalseo2 Newbie

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    12
    I do not think it is that easy as the passwords are encrypted in the database. You need to run the following command to update the password

    UPDATE `wp_users` SET `user_pass` = MD5( 'new_password' ) WHERE `wp_users`.`user_login` = "username";

    Replace new password with the new pass and username with the useraccount. you can use this to change any password, not just the admin password.
     
    • Thanks Thanks x 2
  5. boothjul

    boothjul Registered Member

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    84
    Likes Received:
    222
    I have never heard this happening & not for just a wordpress upgrade to latest software.
    Completely log off your computer & disconnect from the net.
    Try accessing the site from a different computer & IP address.
    If you're using Roboform to autofill the password & details, there is a possibility the info in there has become corrupted.
    Other than that, it does sound like there's been unauthorised access to your server.
    Sorry i can't specifically help but at least try the above points to see if they help at all.