1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Whats wrong with this? Trying to install a script

Discussion in 'PHP & Perl' started by jaerehan, Jan 26, 2010.

  1. jaerehan

    jaerehan Elite Member

    Joined:
    Sep 25, 2009
    Messages:
    1,500
    Likes Received:
    1,504
    Occupation:
    Time...Time is on my side..
    Location:
    EU
    Im trying to install Machform (downloaded from here) made a mysql database, modified the config.php, but its gives an error page, and its just looks like this when i check it

    Index of /

    cgi.bin

    Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8i DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at *******.info Port 80


    Anyone suspects/knows whats wrong?
     
    Last edited: Jan 26, 2010
  2. Brotato

    Brotato Regular Member

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    235
    Likes Received:
    59
    can't see why it would show index of unless the index file is missing
     
  3. jaerehan

    jaerehan Elite Member

    Joined:
    Sep 25, 2009
    Messages:
    1,500
    Likes Received:
    1,504
    Occupation:
    Time...Time is on my side..
    Location:
    EU
    I mean i just checked that too, cause cant figure out whats going wrong with that script
     
  4. yeahright

    yeahright Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    93
    Likes Received:
    32
    I would love to help, but seeing you rudely ignored me the last time I offered my free assistance you're on your own buddy.
     
  5. Brotato

    Brotato Regular Member

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    235
    Likes Received:
    59
    then why even post? This isn't DP if you don't feel like helping we'd rather not read a post from you at all
     
  6. yeahright

    yeahright Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    93
    Likes Received:
    32
    I was simply pointing out that in my opinion this dude doesn't deserve help. I pm'd him yesterday offering to code his page up for free and he didn't even bother replying (I even sent a follow up pm but to no avail).
     
  7. Brotato

    Brotato Regular Member

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    235
    Likes Received:
    59
    you've got 4 posts and 1 thanks. Going out on a limb but I'm thinking it might have to do with some users cannot be trusted, often times it's those with a low post count/thanks/rep/etc. I doubt it was anything personal. Relax man
     
  8. yeahright

    yeahright Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    93
    Likes Received:
    32
    Understood, still thought it was rude to not even reply after 2 pms.
     
  9. jaerehan

    jaerehan Elite Member

    Joined:
    Sep 25, 2009
    Messages:
    1,500
    Likes Received:
    1,504
    Occupation:
    Time...Time is on my side..
    Location:
    EU
    Yeh sorry if dont reply for a pm that comes from a 2-post account, what i get a lot day by day with trying to sell varoius stuffs. You wouldnt aswer either
     
  10. jaerehan

    jaerehan Elite Member

    Joined:
    Sep 25, 2009
    Messages:
    1,500
    Likes Received:
    1,504
    Occupation:
    Time...Time is on my side..
    Location:
    EU
    Anyone any idea, what could be :confused: