1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Whats wrong w/ this Flash Code?

Discussion in 'BlackHat Lounge' started by SpellZ, Jan 16, 2010.

  1. SpellZ

    SpellZ Regular Member

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    357
    Likes Received:
    312
    Location:
    Toronto, ON
    5 Thumbs
    5 pictures

    When I click on the third thumb... for example
    third picture appears.. well thats how it suppose to work
    but for some reason when I test movie it like 'skips' the STOP action and goes on

    .. doesn't work

    but it says there are no errors..
     
  2. Crooker

    Crooker Newbie

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    0
    Likes Received:
    483
    import the event classes
    It's not "function" but "private function" or "public function"
    The event listeners have nothing assigned to them.
    No objects are declared.
    On and on and on.
     
  3. SpellZ

    SpellZ Regular Member

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    357
    Likes Received:
    312
    Location:
    Toronto, ON
    Okay, so I figured it out! [finally!]

    Thank you so much guys!

    Here is the final code: (Silly mistakes that I made)

    My NEW QUESTION IS:

    Let's say you click on Button #3, and image #3 appears, how do I make it so that after 12 seconds without clicking on nothing it'll go to image #4, and 12 seconds later to image #5, 12 seconds later back to image #1 and so on
     
  4. SpellZ

    SpellZ Regular Member

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    357
    Likes Received:
    312
    Location:
    Toronto, ON
    Yeah, I found this code

    To be added to each slide

    But didn't work.. I'll look for more codes
     
  5. SpellZ

    SpellZ Regular Member

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    357
    Likes Received:
    312
    Location:
    Toronto, ON
    I'll try this

     
  6. SpellZ

    SpellZ Regular Member

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    357
    Likes Received:
    312
    Location:
    Toronto, ON
    Balls!

    Giving me an error -_-

    [​IMG]
     
  7. SpellZ

    SpellZ Regular Member

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    357
    Likes Received:
    312
    Location:
    Toronto, ON
  8. dadgad

    dadgad Newbie

    Joined:
    Jun 21, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    21
    you forgot the right brace as stated by the compiler...first learn to copy/paste, then ask for help bro :D
     
  9. SpellZ

    SpellZ Regular Member

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    357
    Likes Received:
    312
    Location:
    Toronto, ON
    On Keyframe 1
    When I put

    It works (yeah, I added the rightbrace lol)

    But when I add the same thing to Keyframe 2, 3, 4 and 5 and obvs. change the Pic2 to pic3,4,5, etc

    It gives me errors when I "test movie"

    What might be the problem? (I can screen shot the error if anything)