1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

What am I doing wrong?

Discussion in 'BlackHat Lounge' started by nigel44, Sep 5, 2011.

  1. nigel44

    nigel44 Registered Member

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Messages:
    70
    Likes Received:
    42
    I make a new page on my Blog and put a CB Hoplink on it expecting it to go straight to the Sales page.
    But when I publish the page all i can see is the Hoplink.
    HELP please lol
     
  2. starcity83

    starcity83 Regular Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    383
    Likes Received:
    102
    Occupation:
    None
    Location:
    Mars
    You need to post the hop link in html format. Also all you will have is the hop link, when people click on this they will go to the page.
     
  3. blackhatcodex

    blackhatcodex BANNED BANNED

    Joined:
    Aug 28, 2011
    Messages:
    144
    Likes Received:
    248
    Type in a keyword or text, highlight the text, and click the "link" button to create a link.
     
  4. nigel44

    nigel44 Registered Member

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Messages:
    70
    Likes Received:
    42
    Yes i have done that and entered as a link, now it is invisible
     
  5. nigel44

    nigel44 Registered Member

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Messages:
    70
    Likes Received:
    42
    i just tried that Black Hat and even added Click Here, and that shows up OK
    But its not appearing as a link even though its in HTML.
    Sorry to be a pain but it is driving me mad
     
  6. nigel44

    nigel44 Registered Member

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Messages:
    70
    Likes Received:
    42
    I decided to scrap site, I am obviously out of my depth
    Thanks for the help