1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

What am I doing wrong with YTA ?

Discussion in 'YouTube' started by Ibeefaaa, Jun 20, 2011.

  1. Ibeefaaa

    Ibeefaaa Regular Member

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    365
    Likes Received:
    683
    Occupation:
    Part time IM and part time unemployed :))
    Location:
    Chasing the Smoosh !
    I've posted a New Help Ticket on their site on Friday but looks like Arby and his team are very busy with the v.3 release so i thought maybe someone here can help me.
    I made a new account (manually) and tried to upload 30 vids on yt using YTA but after 13 vids were uploaded, my account was disabled. I spined the videos and tried again, after 16 vids up my 2nd acc got banned . Third time I tried with only 10 videos and they stayed up for like 30 minutes, after that my account was disabled again.

    Settings
    one account:password NO proxies
    http, No of threads 1, mimic FF, manual captcha
    I don't blame YTA but I don't know what can it be.
    For the accounts I'm using my own method since 2009 and I never had any problems.

    Anyone ?
     
  2. neodregan

    neodregan Regular Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    396
    Likes Received:
    177
    You're not using proxies and expect success? Come on now..
     
  3. ericsson

    ericsson Elite Member Premium Member

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    2,642
    Likes Received:
    8,132
    Occupation:
    www
    Location:
    Swe
    Home Page:
    I think yt patched this bot now.

    I hope arby can see this ....
     
  4. wjc05

    wjc05 Newbie

    Joined:
    May 18, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Ive uploaded over 100 vids today with YTA with no problems. Is it possible that they have your IP tagged or are you switching IPs?
     
  5. Ibeefaaa

    Ibeefaaa Regular Member

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    365
    Likes Received:
    683
    Occupation:
    Part time IM and part time unemployed :))
    Location:
    Chasing the Smoosh !

    I'm switching IP, use Ccleaner to delete cookies etc, make new acc with new email address, upload vids. Repeat.
    Doing this manually and had no problems. When trying to upload with YTA the accs get disabled.
     
    • Thanks Thanks x 1
  6. chipmunk951

    chipmunk951 Senior Member

    Joined:
    May 10, 2010
    Messages:
    1,011
    Likes Received:
    443
    Occupation:
    IM
    Location:
    Zimbabwe
    I'm finding this to be happening too :) Hope Arby can look into it.
     
    • Thanks Thanks x 1
  7. zonfar

    zonfar Power Member

    Joined:
    May 12, 2009
    Messages:
    724
    Likes Received:
    450
    I uploaded 500 spun videos on one account a couple days ago not using proxy or YTA. So maybe its a YTA problem? or maybe you aren't spinning your videos well enough :p
     
  8. myapps43

    myapps43 Regular Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    320
    Likes Received:
    405
    Uploading too many videos at one time will always raise a red flag with youtube. My advice to you and anyone else is to stay away from those youtube bots and "Dripfeed" those uploads. Putting up so many video on 1 account is always a risk because youtube doesnt just ban an offending video but the channel and every video in it. My 2 cents.
     
  9. niy12

    niy12 Newbie

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    great advice right here.... way to risky to use a single account and post constant videos, spread 'em out!
     
  10. Essence19

    Essence19 BANNED BANNED

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    830
    Likes Received:
    352
    Hey man,I spoke to Arby a few days back and he said YTA works best with Private HTTP Proxies,If you use public,shared or just normal ones your gonna have major issues.my 2 cents.
     
  11. arbydee2

    arbydee2 Regular Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    413
    Likes Received:
    223
    Location:
    127.0.0.1
    Home Page:
    Hey all,

    yeah we've been very very busy. Anyway, I found out that if you're duping videos there's a greater risk of getting the accounts disabled.

    Right now I would suggest only uploading one instance of that video on the same account. You can still upload the same video multiple times ON DIFFERENT accounts without any problems.

    We're trying to get a solution on bypassing the duplicate video check and improve spinning. I'm sure we can get something in no time. We're currently testing removing a few random seconds from the video and uploading. Anyway, it's too early to share results.

    As always, stay away from copyrighted content.

    Code:
    use Ccleaner to delete cookies etc
    - No need to do that. YTA uses it's own browser and automatically clears cookies.

    BTW, I get a few emails asking if YTA causes banned accounts. Again YTA DOES NOT cause banned accounts. The software simply mimics a real browser and automates things for you, and it does not leave any footprint. You can actually compare the requests YTA makes by using a tool like httpanalyzer and compare it with firefox.
     
  12. sinamon

    sinamon Newbie

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    4
    Hey Im having the same problem. Ive done some very detailed testing and Ill just share my results and you can draw your own conclusion. Maybe those who have been having success can share there exact procedures and settings so those of us who have problems can duplicate the process. Anyway I tested the following.
    YTA
    MVB
    FREE Youtube Uploader
    Fireuniversal uploader
    And Normal Browser Upload.

    Account Creation- Created 200 accounts manual, every 5 accounts I change IP, switching between private paid proxy,VPN and home Ip.

    Every time I use an up-loader method I record the account creation procedure next to the account so if massed banned I can see exactly what uploder/account creation method is causing the problem.
    Before I did this test I was certain that It was the account creation causing the problem. I was WRONG. This test started on 5/25/2011 until now so maybe there has been software updates that correct the problems.

    YTA RESULTS- with the following settings- Used 1 Private Proxy per each account, 1 thread, semi auto, and uploaded 10 videos each to 40 accounts. I Did not use video duplication because all my videos are originally created.
    within 7 days all accounts Banned using YTA on a side note I was using YTA for 4 weeks prior to 5/25/ with no problem.

    MVB RESULTS- with the following settings- No API, NO Proxy, used VPN/home IP, 1 thread, and uploaded 10 videos to 40 accounts. I Did not use video duplication because all my videos are originally created.
    within 3 days all accounts Banned using MVB

    FREE Youtube Uploader- Used Proxy, VPN and Home Ip during upload,
    1 thread, and uploaded 10 videos to 40 accounts.
    All accounts and videos still live

    Fireuniversal uploader-Used VPN and Home Ip during upload,
    1 thread, and uploaded 10 videos to 40 accounts.
    All accounts and videos still live

    Normal Browser Upload-Used private proxy, VPN and Home Ip during upload,
    1 thread, and uploaded 10 videos to 40 accounts.
    All accounts and videos still live

    I realize its not an account creation problem because I used all the same methods of creating accounts and with the last three methods all vids still up and with the YTA and MVB all were banned.
    And no it was not a massflagger competition problem because all vids were in private! And the accounts that were suspended happen all at once YTA, all 40 accounts banned same day same hour. same with MVB few days later, not one account spared.

    I hear many people having success with YTA Uploading and MVB, please share what your doing exactly because from my testing thus far it seems the programs causing the banning.
     
    • Thanks Thanks x 2
    Last edited: Jun 20, 2011
  13. broker

    broker BANNED BANNED

    Joined:
    Feb 22, 2009
    Messages:
    135
    Likes Received:
    41
    Looks like YouTube Advertiser mass uploader does not work anymore and gets your account banned. Is there a fix coming out for it?
     
    • Thanks Thanks x 1
  14. arbydee2

    arbydee2 Regular Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    413
    Likes Received:
    223
    Location:
    127.0.0.1
    Home Page:

    We just updated it yesterday I think.

    Don't use the mass uploader that will be depracated soon and replaced with a better interface.. use the normal uploader in the mean time.

    Arby
     
  15. Biffaboy

    Biffaboy Newbie

    Joined:
    Jun 22, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1

    Thanks for telling us :)
     
  16. thetvnun

    thetvnun Power Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Messages:
    656
    Likes Received:
    255
    i agree that some part of yta is not going to well. i started to experience this a couple weeks ago and bought 200 accounts from 3 different providers for a total of 600 accounts. i also purchased new proxies and have about 100 private (and private shared proxies) that i have tested this on. i first blamed the proxies but that was disproved, i then blamed the accounts and found that whether they are cheap accounts or pvas the results were the same.

    then i had someone write a parser for me so that after the videos were uniquified they would all have unique titles, and my results were no better.

    not only this i have found that (i swear this is true) on at least 3 occasions i would upload 2-3 test videos on one account from a particular batch. the video would stick for a few hours and then after that - the entire batch would be disabled (even ones I had not uploaded to). i assume that this would result in other peoples accounts probably getting disabled that came from the same batch.

    i have documented my last 1000 uploads (including the 600) and have invested a couple hundred in trying to split-test them to see what the problem is. basically by the time the videos are being uploaded the accounts are all disabled in most instances.

    I can only think it would be the uniquifier although Arby would know better than me, but I will take Arby's advice from the previous post. I'm also going to try it on more benign videos such as a cat playing with a duck or some shit.
     
  17. xxf8xx

    xxf8xx Supreme Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    1,321
    Likes Received:
    596
    Occupation:
    IM
    Use multiple accounts with only 2-3 vids per account per day with proxies. Voila.
     
  18. sinamon

    sinamon Newbie

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    4
    The test I did was with the normal uploader,
    However I will update and try again
     
    • Thanks Thanks x 1
  19. sonnen

    sonnen Junior Member

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Messages:
    106
    Likes Received:
    3
    Hey Arbee,

    Can you add the share feature with ability to attach video to it? We can share like atleast 5x time more than sending messages. Can you attach the ability to attach video to sending messages also?

    Thanks
     
  20. Ibeefaaa

    Ibeefaaa Regular Member

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    365
    Likes Received:
    683
    Occupation:
    Part time IM and part time unemployed :))
    Location:
    Chasing the Smoosh !
    Now this is getting really frustrating.

    After I updated it I tried again with the normal uploader (x3 times) and yt disabled all my no-proxies-made-manually-switching-IPs accounts.
    What i thought will be the best yt tool I ever bought seems to be useless if I can't upload even one f*kin video with it.

    I'm sorry if I sound to rough coz Arby seems to be a really nice guy and has some very good feedback/reviews on this forum but damn this tool is making me nuts. I bought it almost a week ago and couldn't use it at all.

    Here is a part of the YTA log:

    xxxDONExxx
    One Thread Failed...
    Failed To Logged In With contXXXX@XXXXXX.com...
    ReInitializing Thread...
    ReInitializing Thread...
    Annotating Your Video 12...
    ........2,3,4,5,6,7,8,9,10,11
    Success Uploading Video Entitled 1
    Uploading Video Entitled 1
    Logged In With contXXXXX@XXXXX.com...
    Thread Is Now Logging In...
    Working...


    Anyone can confirm that is working fine after the "banned accounts" update ?
     
    • Thanks Thanks x 1