1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Weird Behaviour in Word Press....?

Discussion in 'Web Design' started by Daisysiegal, Feb 10, 2013.

  1. Daisysiegal

    Daisysiegal BANNED BANNED

    Joined:
    Jan 22, 2012
    Messages:
    204
    Likes Received:
    16
    Hi all,

    In my wordpress site...I changed information (contact number in the footer adjusting the php file)...but when i go to the site....it shows the old phone number (all from my home computer(S).


    However, when i'm logged in using the sitename/wp-admin----the new number shows up. When i then logout...the old phone number then reappears on the site????


    Is there anyway to correct this?


    I my old day of using D.Weaver....this was accomplished by changing the index file.


    I don't know how to correct this problem in WP (SIGH).


    Anyone?


    Your constructive input is greatly appreciated.
     
  2. Schvamp

    Schvamp Power Member

    Joined:
    Feb 13, 2012
    Messages:
    684
    Likes Received:
    549
    Location:
    Hogwarts
    Are you using w3c total cache? Try to empty the catch.
     
  3. Blakester

    Blakester Power Member

    Joined:
    Mar 17, 2012
    Messages:
    720
    Likes Received:
    840
    Location:
    In front of my pc
    hyper cache does this often to me. clear cache and everything should be fine
     
  4. BackY

    BackY Senior Member

    Joined:
    Dec 28, 2012
    Messages:
    852
    Likes Received:
    204
    Yep, try cleaning the site's cache using a chache plugin, and empty your browser's cookies (or use another browser to see if the changes are made)

    Empty only the "last hour" cache, as it will be enough.
     
  5. Daisysiegal

    Daisysiegal BANNED BANNED

    Joined:
    Jan 22, 2012
    Messages:
    204
    Likes Received:
    16
    Ok guys...

    Yes...i cleared the cache before...and it did nothing. I then made a change on one of the pages...and that did the trick.

    I don't know why the cache clearing did nothing for clearing the cache in the php footer file. It wasn't until i cleared the cache that i got results.

    thanks!
     
  6. Schvamp

    Schvamp Power Member

    Joined:
    Feb 13, 2012
    Messages:
    684
    Likes Received:
    549
    Location:
    Hogwarts
    Is that a ridle? :D
     
  7. Daisysiegal

    Daisysiegal BANNED BANNED

    Joined:
    Jan 22, 2012
    Messages:
    204
    Likes Received:
    16
    lol...yeah. I mispoke Schvamp,

    And now...the changes i'm making to the pages...are not registering.....hmmm.

    Not sure what to do at this point. Will have to keep playing arond with it. I switched the cache from Super Cache...to W3 Total Cache. And that didn't help either..

    PS. It seems to affecting only 1 page on the site. I can't make changes to that one page....STRANGE?

    Hmmm....What tha ???
     
    Last edited: Feb 11, 2013
  8. Daisysiegal

    Daisysiegal BANNED BANNED

    Joined:
    Jan 22, 2012
    Messages:
    204
    Likes Received:
    16
    Ok...sorry about the confusion.

    Somehow...the page was corrupt and i deleted it. Created a new page with the same name...and copied and pasted the old info from the deleted page...and Presto. It works.

    Dayum....i thought this word press stuff was 123. :)