1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Website title not displaying complete [Help fix code]

Discussion in 'Blogging' started by nabeelshams, May 11, 2014.

  1. nabeelshams

    nabeelshams Power Member

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    586
    Likes Received:
    133
    Gender:
    Male
    Location:
    Karachi, Pakistan
    Home Page:
    Hello, I am using free version of refresh theme. After updating the theme day before yesterday a problem occurred. My site title is not showing completely in the header. It shows only "MY " instead of "My Site". Perhaps the second word is being displayed but it has same color as background.

    Here is the code that displays the name perhaps (I am no coder just know a little about php)

    Code:
    <?php if (of_get_option( 'refresh_logo' )): ?>            <a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>"><img src="<?php echo of_get_option( 'refresh_logo' ); ?>" height="" width="" alt=""/></a>                  
    
    <?php else : ?>                    
    
    <h1 class="site-title">            <a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" title="<?php echo esc_attr( get_bloginfo( 'name', 'display' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1>         
    
     <?php endif; // header image was removed (again) ?>
    Please have a look at it. Is there some thing wrong. Here is a pictorial view:

    Capture.jpg

    Any help to fix it will be appreciated.
     
  2. SEOWhat

    SEOWhat Regular Member

    Joined:
    Feb 7, 2013
    Messages:
    245
    Likes Received:
    73
    Occupation:
    Web designer, We Developer, SEO
    Location:
    EU
    are you using the image or text as your site title?

    try to replace that code with one of following:

    Code:
    <a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>"><img src="<?php echo of_get_option( 'refresh_logo' ); ?>" height="" width="" alt=""/></a>
    or

    Code:
    <h1 class="site-title">            <a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" title="<?php echo esc_attr( get_bloginfo( 'name', 'display' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1>
    if you are using text check your WP settings page and see if entire site title is written in there. Maybe you only didnt wrote the title corretly
     
  3. nabeelshams

    nabeelshams Power Member

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    586
    Likes Received:
    133
    Gender:
    Male
    Location:
    Karachi, Pakistan
    Home Page:
    I am using text only and the title too is written complete in setting. When select that area(in header) with my mouse and copy paste the selection, whole text is pasted fine.

    Isn't that code same as I mentioned?
     
    Last edited: May 11, 2014
  4. nabeelshams

    nabeelshams Power Member

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    586
    Likes Received:
    133
    Gender:
    Male
    Location:
    Karachi, Pakistan
    Home Page:
    Any help guys? need to fix the issue.