1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Website not showing but through proxy it shows

Discussion in 'Web Hosting' started by mladja3, Oct 4, 2013.

  1. mladja3

    mladja3 Regular Member

    Joined:
    Mar 14, 2013
    Messages:
    353
    Likes Received:
    34
    Location:
    Yugoslavia
    Hello. I have website hosted on one hosting and domain on other. I contacted both sides and they say my site is working. Then i went to hidemyass and it was working indeed. But for me it says server not found, like it doesnt exist. What could be the problem? Thanks in advance
     
  2. AquaticGamer

    AquaticGamer Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Apr 13, 2013
    Messages:
    4,089
    Likes Received:
    1,517
    Gender:
    Male
    Location:
    http://www.AQSocials.com
    Home Page:
  3. Wavves

    Wavves Newbie

    Joined:
    Jul 25, 2013
    Messages:
    22
    Likes Received:
    1
    Also try to log in from another computer and from other browser. You need to know all possible options.
     
  4. 1337python

    1337python Regular Member

    Joined:
    Jun 18, 2013
    Messages:
    392
    Likes Received:
    235
    Location:
    127.0.0.1
    Just wait 24 hours, clear your cache and cookies.
     
  5. laowai

    laowai Power Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    522
    Likes Received:
    184
    If the domain DNS settings are new it can take up to 48h to DNS to propagate, although in real life it usually doesn't take more than max few hours.
     
  6. akacash

    akacash Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    807
    Likes Received:
    576
    Location:
    The Beach, USA
    Just recently I changed some DNS and 2 of my servers were working perfect, loading the page just fine. However, on a 3rd server that's from the same place and hosted in the same location would not load the page. It took the full 24 hrs for it to start working. I couldn't believe it because as said above it usually is only a few hours and 2 of the other servers from the same place were working perfect. Sure enough though the next morning when the full 24 hrs had passed it was working just like normal and I could load the page fine.
     
  7. pavan

    pavan Elite Member

    Joined:
    Mar 30, 2008
    Messages:
    1,603
    Likes Received:
    432
    if u recently updated your nameservers then it may take upto 24 hours to propagate
    you can pm me your url so that I can check if its working on my end or not
     
  8. mladja3

    mladja3 Regular Member

    Joined:
    Mar 14, 2013
    Messages:
    353
    Likes Received:
    34
    Location:
    Yugoslavia
    Its working know, i reagistered 2nd oct. it took 2 days to start working :) thanks for replies