1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Web Issue

Discussion in 'Web Hosting' started by Cech, Nov 9, 2016.

  1. Cech

    Cech Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2016
    Messages:
    67
    Likes Received:
    3
    Gender:
    Male
    Hey guys,

    I need a little help from you. Recently I've purchased HostGator Web Hosting and I had to set the nameservers given. Once I did that I was waiting for 48 hours for them to get propagated.

    After 48 hours i opened the website and i had this screen
    [​IMG]

    I tried resetting

    Modem
    Router
    Flushing DNS
    Deleting Cache n Cookies

    And then the site started working, afterwards I purchased one more domain and I still have this problem, now I reset everything couple of times but I still get this error, anyone have an idea how to resolve this issue?

    Everytime I open it I get this page... :/

    PS. All my nameservers are set and I called the Hosting Providers, they said that It's up to me, the hosting works just normally, so when I connect via my phone on 3G Network the site is normal, I tried to open the site via proxy and it works normally, when I try it out on my PC I get this message :/
     
  2. Aty

    Aty Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jan 27, 2011
    Messages:
    5,957
    Likes Received:
    4,069
    Home Page:
    Try setting your router's DNS to:

    8.8.8.8
    and
    208.67.222.222

    The first is Google's DNS server and the second is OpenDNS server.

    See if that helps.
     
  3. mondovo

    mondovo Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Dec 3, 2015
    Messages:
    222
    Likes Received:
    57
    Gender:
    Male
    Home Page:
    DNS can take time to propagate the Web, give it 12-24 hours..it should load.
     
  4. Cech

    Cech Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2016
    Messages:
    67
    Likes Received:
    3
    Gender:
    Male
    48 hours have passed, and thr first reply doesnt work :/
     
  5. EIZOO

    EIZOO Junior Member

    Joined:
    Jan 19, 2016
    Messages:
    147
    Likes Received:
    18
    Location:
    Europe
    had you added the domain in cPanel ?
     
  6. Cech

    Cech Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2016
    Messages:
    67
    Likes Received:
    3
    Gender:
    Male
    yes, Ive added the domain in cPanel and installed wordpress...everyone can see it except me propcgamereview.com
     
  7. CyberHour

    CyberHour Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    647
    Likes Received:
    160
    Location:
    localhost
    Home Page:
  8. Cech

    Cech Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2016
    Messages:
    67
    Likes Received:
    3
    Gender:
    Male
    What should I do with that? Everything is checked
     
  9. Cech

    Cech Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2016
    Messages:
    67
    Likes Received:
    3
    Gender:
    Male
    Just found out what the problem was...the router's GMT was set to -8 hours pacific time instead of +1 GMT jeez
     
  10. CenTex Hosting

    CenTex Hosting Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    1,909
    Likes Received:
    720
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Founder/CEO
    Location:
    Austin, TX
    Home Page:
    glad you got it fixed
     
  11. Lionel36

    Lionel36 Registered Member

    Joined:
    Nov 1, 2016
    Messages:
    50
    Likes Received:
    1
    Have you already fixed it?
     
  12. ScissorBlake

    ScissorBlake Newbie

    Joined:
    Oct 28, 2016
    Messages:
    42
    Likes Received:
    3
    Gender:
    Male
    Seems your website is online now, looks nice.