Unable to post links to my site!

Discussion in 'FaceBook' started by paper_chase, Jul 10, 2010.

  1. paper_chase

    paper_chase Regular Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    394
    Likes Received:
    42
    Hey guys,

    Having a really strange problem here.

    I set up a Facebook page for one of my sites that is about 6 months old. I went to add the url to the info section but it wouldn't allow me saying thats it been blocked by Facebook due to abuse reports. The thing is, I have never posted a link to this site on Facebook before. And I can't see any of my visitors doing it as I am only getting around 100 visits per day, and they are all from Google. I've never seen a single visitor from Facebook.

    Any idea how this happened? More importantly, and idea how to get Facebook to start allowing me to post links to my site? I just tried creating a "Like" button to use on my site and I can't even do that!

    Any help is greatly appreciated. Thanks!
     
  2. Website

    Website Supreme Member

    Joined:
    Feb 8, 2008
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    286
    Location:
    whitehouse
    maybe that url was abused by someone else? What is it?
     
  3. paper_chase

    paper_chase Regular Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    394
    Likes Received:
    42
    Thats what I figured as well, but I highly doubt one of my users would spam that url, and I'm not a big enough threat to my competitors for them to do this. I am very diligent in checking my analytics and I have never seen a single visitor referred to my site via Facebook, and if my url was being spammed by somebody I should have at least seen a little bit of traffic from that in my stats.
     
  4. socialnetautomation

    socialnetautomation Junior Member

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    130
    Likes Received:
    28
    Location:
    http://www.socialnetworkautomation.com/
    Is it hosted on a shared server?
     
  5. paper_chase

    paper_chase Regular Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    394
    Likes Received:
    42
    Hosted on my own dedicated server. I thought maybe the IP was banned, but I tried posting links for sites of my mine on the same IP and they posted fine, so it can't be that either.....
     
  6. paper_chase

    paper_chase Regular Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    394
    Likes Received:
    42
    bump! Any advice is greatly appreciated!