Ugh - Hummingbird Problem

Discussion in 'Social Networking Sites' started by Total Noob, Jun 5, 2009.

  1. Total Noob

    Total Noob Jr. Executive VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    May 10, 2009
    Messages:
    2,117
    Likes Received:
    1,998
    Location:
    Florida
    Hey, my hummingbird is working, but it isn't letting me add more accounts. I have two on there currently, and I have the cracked version of .67. Anyone know what's wrong?

    Thanks.
     
  2. cybernac

    cybernac Junior Member

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    116
    Likes Received:
    68
    Occupation:
    Internet Marketing
    Location:
    South Dakota
    i have about a dozen without problems so far. I never take the time to read instructions though so I'm sure I'll have problems soon enough!
     
  3. netjedi

    netjedi Power Member

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    721
    Likes Received:
    1,065
    Occupation:
    Student
    Location:
    Endor
    try getting the earlier version before .67
    im using that
    following and unfollowing every single day
     
  4. megaforcetkd

    megaforcetkd Registered Member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    78
    Likes Received:
    3
    I have a different problem .. Whenever I click follow all the program comes up with an error and closes. Same thing's happened with every twitter bot I've tried.
     
  5. netjedi

    netjedi Power Member

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    721
    Likes Received:
    1,065
    Occupation:
    Student
    Location:
    Endor
    did u follow the instruction to install them?
    what system r u using?
    vista? xp? mac?
     
  6. megaforcetkd

    megaforcetkd Registered Member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    78
    Likes Received:
    3
    I used the pre patched version here on BHW. I'm running Vista
     
  7. Total Noob

    Total Noob Jr. Executive VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    May 10, 2009
    Messages:
    2,117
    Likes Received:
    1,998
    Location:
    Florida
    Same, I am trying to use and whenever i switch to vista or xp it doesnt work! help?
     
  8. netjedi

    netjedi Power Member

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    721
    Likes Received:
    1,065
    Occupation:
    Student
    Location:
    Endor
    I am using vista as well
    I think it didnt work for u guys was because u install tons of times
    when u install a lot of times it leaves a lot of folder behind
    Like maybe 10 folders of hummingbird all with weird numbers and so on
    So what u guys need to do is delete them.
    Then reinstall it.
    Delete everything in tat folder before u reinstall
    tell me it works
     
  9. tzutzy

    tzutzy BANNED BANNED

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    213
    Likes Received:
    70
    EDIT: nevermind ... i didn't read the post correctly :)))) ... pm me i'll send u a working version :D



    cheers.


    tzutzy - Bot Wizards.