1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

UBot Bots not running on my PC?

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by Masum492, Apr 18, 2014.

  1. Masum492

    Masum492 BANNED BANNED

    Joined:
    Sep 9, 2012
    Messages:
    91
    Likes Received:
    4
    Hi there,
    I'm having problem to run the bots created on UBot Studio. Everytime when I tried to run an application which is made via uBot Studio, it pops up something like the picture below. Please solve this or tell me if I did any wrong. Any help will be highly appreciated. Thanks in advance :)
    IgP1WHb.png
     
  2. innozemec

    innozemec Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Aug 19, 2011
    Messages:
    5,288
    Likes Received:
    1,799
    Location:
    www.Indexification.com
    Home Page:
  3. Hubba

    Hubba Regular Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    379
    Likes Received:
    94
    In your firewall/AV green light browser.exe.
     
  4. Masum492

    Masum492 BANNED BANNED

    Joined:
    Sep 9, 2012
    Messages:
    91
    Likes Received:
    4
    Sorry, can you tell me which version you wanna say? I get this, everytime only on uBot softwares..
     
  5. Masum492

    Masum492 BANNED BANNED

    Joined:
    Sep 9, 2012
    Messages:
    91
    Likes Received:
    4
    Can you tell me what you mean by that?
     
  6. DarkPixel

    DarkPixel Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    1,239
    Location:
    ↓↓↓↓
    Home Page:
    Are you using .... Ubuntu?
     
    • Thanks Thanks x 1
  7. trance92071

    trance92071 Senior Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    950
    Likes Received:
    848
    Occupation:
    Internet Marketing
    Location:
    BoosterBots.com
    Home Page:
    It sounds like it could be your firewall or anitvirus. If you are running on windows 8 try to disable your smartscreen filter and run the program as administrator in compatibility mode for windows 7 or lower.
     
  8. Hubba

    Hubba Regular Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    379
    Likes Received:
    94
    You may have an antivirus program or firewall that is blocking "browser.exe". That is needed for ubots. You will need to add an exception to your firewall or antivirus rules.
     
  9. Masum492

    Masum492 BANNED BANNED

    Joined:
    Sep 9, 2012
    Messages:
    91
    Likes Received:
    4
    No! I'm using windows 7, 32 bit..
     
  10. ID Internet Marketer

    ID Internet Marketer Senior Member

    Joined:
    Jan 22, 2013
    Messages:
    938
    Likes Received:
    1,442
    Occupation:
    Blackhatworld Member
    Location:
    My Private ***
    please disable all your antivirus
    and try again