1. This website uses cookies to improve service and provide a tailored user experience. By using this site, you agree to this use. See our Cookie Policy.
    Dismiss Notice

Twitter Retweet iMacro Problem

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by Scorpion Ghost, Jul 4, 2016.

  1. Scorpion Ghost

    Scorpion Ghost Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Mar 22, 2013
    Messages:
    2,970
    Likes Received:
    1,209
    Occupation:
    Internet!
    Location:
    On the Interwebz
    Home Page:
    Hey guys,

    I'm trying to make a Twitter Retweet iMacro, and the weirdest thing is happening. So here's a Tweet:

    https://twitter.com/jjuanusa/status/749885664204816384

    In order to retweet this sonofabitch you have to click twice. First you click the Retweet icon there, and then a little popup appears, where you click Retweet, and the tweet gets retweeted.

    My problem is with the first click that has to be made.

    Now, for this tweet (having 10 retweets at the moment), this line of code works:

    TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Retweet<SP>10

    However, I need a line that works universally for any tweet. I have tried the following until now:

    TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Retweet<SP>*
    TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Retweet*
    TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Retweet
    TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:*
    TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:
    TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TITLE:Retweet

    NONE works. WTF? The asterisk * is supposed to be a universal switcher, and should have worked!!

    Can anyone help? I can't believe I'm stuck on this.

    Thanks
     
    Last edited: Jul 4, 2016
  2. Dark Ace

    Dark Ace Newbie

    Joined:
    May 23, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    You got solution for this problem ? M also looking for imacro retweet script :(
     
  3. HoNeYBiRD

    HoNeYBiRD Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    May 1, 2009
    Messages:
    8,938
    Likes Received:
    10,039
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Geographer, Tourism Manager
    Location:
    EU
    It's a quite old thread, but have you tried switching recording modes? If you can't seem to capture the element with the default recording mode, you can switch to event recording mode or when everything else fails, to directscreen.
    https://wiki.imacros.net/First_Steps#What.27s_a_Recording_Mode.3F

    I don't work with Twitter anymore, but back then when i did, i made many macros using the mobile version of Twitter (m.twitter.com), because it was often easier and the macros were faster that way. Maybe try that too.
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. Scorpion Ghost

    Scorpion Ghost Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Mar 22, 2013
    Messages:
    2,970
    Likes Received:
    1,209
    Occupation:
    Internet!
    Location:
    On the Interwebz
    Home Page:
    Oh man, this is an oooold thread.

    But all the advice you gave is gold, spot on, as always :)
     
    • Thanks Thanks x 1
  5. Bratishka

    Bratishka Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Messages:
    105
    Likes Received:
    15
    Better to use ZennoPoster instead of imacros