1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Twitter create account not working

Discussion in 'Social Networking Sites' started by dvdvids, Apr 30, 2010.

  1. dvdvids

    dvdvids BANNED BANNED

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    188
    Is anyone else experiencing this today? Been trying to create an account on there for the last 4 hours and when you press the button after completing your details, Create Account, nothing happens.
    Maybe a page error as the little yellow triangle on the bottom left side of the screen is showing...
     
  2. Matt123

    Matt123 Junior Member

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    120
    Likes Received:
    46
    Occupation:
    Being the Man all day long :)
    Location:
    The edge of genius
    Home Page:
    My twitter account maker is working fine. Check you settings or make sure internet explorer is working properly. Let us know where you get with it.
     
  3. dvdvids

    dvdvids BANNED BANNED

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    188
    Im not using any auto account creator, just trying directly from their site but the button doesnt seem to work for me in I.E. or FF
     
  4. WebStarr

    WebStarr Regular Member

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    212
    Likes Received:
    22
    change your ip, clear browser cache and then try again.
     
  5. utkarshpaliwal

    utkarshpaliwal Regular Member

    Joined:
    Jun 8, 2009
    Messages:
    498
    Likes Received:
    88
    Mine was working a few hours ago :) !!!
    You can check the settings of your bot to get it correcred !!!
     
  6. dvdvids

    dvdvids BANNED BANNED

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    188
    Well I just cleared cookies,cache,etc and reconnected with new IP and still nothing,damn!
    Their sign up page is giving this error:
    Code:
    Webpage error details
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 1.1.4322)
    Timestamp: Fri, 30 Apr 2010 17:25:28 UTC
    
    Message: 'google.maps.MapTypeId' is null or not an object
    Line: 1
    Char: 2866
    Code: 0
    URI: https://s3.amazonaws.com/twitter_production/a/1272578449/javascripts/geov1.js?1272585969
    
    Maybe this is why the button isnt working???:confused:

    P.S. I explained above that Im not using any bot or auto software, the problem Im getting is from their site.