1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

<title> tag not working correctly on index

Discussion in 'White Hat SEO' started by chhhad, Mar 26, 2013.

  1. chhhad

    chhhad Junior Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    196
    Likes Received:
    27
    Location:
    Under a rock.
    For some reason, both of my sites are not displaying the correct title tag I give (one is on WP and the other HTML)

    As an example:

    My <title> tag is "Learn Everything - BestWebsite.com" and Google shows it as "BestWebsite.com: Learn Everything" same style format for both sites...all other pages on each site display the title correctly except the homepage. Any reason why/how to fix? This had to have changed recently...
     
    Last edited: Mar 26, 2013
  2. goyat

    goyat Junior Member

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    137
    Likes Received:
    28
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Blogger
    Location:
    India
    Home Page:
    For Wordpress Blog you have to change Title structure using All in One SEO or Yoast's SEO Plugin. While in HTML blog you have to add some codes to get better Title Tag structure. You can use various codes defined in the following article :-
    http://technoupdates.org/post-title-before-blog
     
  3. chhhad

    chhhad Junior Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    196
    Likes Received:
    27
    Location:
    Under a rock.
    A simple <title>Website Name Here</title> should work but it's not showing up properly...