1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Thread creation/replying not working for me

Discussion in 'Forum Suggestions & Feedback' started by mandude, Aug 16, 2016.

  1. mandude

    mandude Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Feb 18, 2008
    Messages:
    803
    Likes Received:
    306
    Location:
    Tampa FL
    I'm not sure what is going on, but this new software isn't working on my PC. I was using Firefox. But chrome is showing to be no help either. In Chrome the quick reply box wont work.
    In firefox I couldn't create a thread trying to in Adwords section. Let's see if this even posts!
    I'll click create thread and just nothing will happen. Nothing will load. The button will go grey for a few sections, then the page won't go anywhere.
     
  2. mandude

    mandude Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Feb 18, 2008
    Messages:
    803
    Likes Received:
    306
    Location:
    Tampa FL
    It seems to vary depending on the sub forum. When I posted the problem in THe Lounge (realized I shoulda posted here) I couldn't quick reply to state that I guess I was able to create a thread there.
     
  3. mandude

    mandude Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Feb 18, 2008
    Messages:
    803
    Likes Received:
    306
    Location:
    Tampa FL
    Seems I figured it out. Adblock. Don't see how an adblocker prevents from posting things. Pretty shitty though.