1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

The sales thread has no images, HELP!

Discussion in 'BHW Beta Testers' started by proxyblaze, May 19, 2016.

  1. proxyblaze

    proxyblaze Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Oct 26, 2011
    Messages:
    848
    Likes Received:
    139
    Occupation:
    Technical Assistant (Wipro)
    Location:
    ProxyBlaze.com
    Home Page:
  2. Apricot

    Apricot Administrator Staff Member Moderator

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Messages:
    13,531
    Likes Received:
    8,487
    Gender:
    Female
    Occupation:
    BHW Admin
    Location:
    Station 2E
    Home Page:
    Images appear to be displaying correctly for me:

    [​IMG]

    Can you try reloading the page again - if they're still not displaying, can you screenshot it?
     
  3. BuildMoreLinks

    BuildMoreLinks Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jun 7, 2012
    Messages:
    2,044
    Likes Received:
    689
    I can also confirm that the images are loading fine for me too.
     
  4. Ambassy

    Ambassy BANNED BANNED

    Joined:
    Apr 13, 2011
    Messages:
    642
    Likes Received:
    165
    Yup they are working for me as well (for now).

    However the issue is relevant. Disturbingly often, sales page images simply don't load (or they load at an excessively slow speed).
    I don't get why sellers use free third party images that can go down at any time as opposed to just hosting the images on their own (hopefully) dedicated server.
     
  5. okazaki

    okazaki Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Apr 16, 2015
    Messages:
    832
    Likes Received:
    373
    Home Page:
    Image displayed correctly for me.