1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Subscription Problem

Discussion in 'Forum Suggestions & Feedback' started by everypcneed, Jul 9, 2008.

  1. everypcneed

    everypcneed Newbie

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    4
    It appears I have not been receiving the daily thread subscription emails. I have subscribed to 21 threads and was receiving about 11-12 emails per day with the updated threads that had been posted. But for the past 4-5 days I have received absolutely nothing from Black Hat World.

    Can someone look into this please?
     
  2. everypcneed

    everypcneed Newbie

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    4
    Has anyone experienced the same issue as I had outlined above? Is there a way to resolve it? I checked my spam folders as well and nothing is being directed there.
     
  3. Essential Clix

    Essential Clix Executive VIP Premium Member

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    1,755
    Likes Received:
    2,791
    Location:
    USA
    I have not experienced that problem before, but I have my subscription preferences set to not email me any updates.

    Please double-check your subscription preferences to make sure it's still set to email you updates:

    Click this > http://www.blackhatworld.com/blackhat-seo/profile.php?do=editoptions

    Then under Messaging and Notification > Default Thread Subscription Mode, check to make sure your default subscription prefs are set properly. In your case, daily.

    If that doesn't work, it may be a bigger problem than I thought. And until the alleged problem is fixed, you'll have to check your subscribed threads manually:

    http://www.blackhatworld.com/blackhat-seo/subscription.php
     
  4. everypcneed

    everypcneed Newbie

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    4
    Hi Essential Clix,

    I went back into the subscriptions yesterday and they were showing daily. As I was doing this they were disappearing one by one from the list. Also I was unable to view any message threads during that time as well. Keep saying I did not have permission or my account way not active.

    Today we are back to working without issues. Seems changing my email address to another email address resulted in resolving all issues. Might be a bug of some sort.

    Let me know if you have any further questions. I would be happy to help if needed. Even though it appears to be resolved now.