1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Squid Proxy Script

Discussion in 'Proxies' started by YouTubez, Jun 13, 2015.

  1. YouTubez

    YouTubez Regular Member

    Joined:
    Feb 3, 2013
    Messages:
    327
    Likes Received:
    141
    Occupation:
    YouTube Marketing
    Well I have a near perfect proxy script made for myself but I seem to be running into a weird problem.

    It seems like Squid is only allowing 1 thread at a time. I have 10 ports open on my server and each one is linked to a different IPv4 Address.
    Looks like this:
    127.0.0.1:2001 -> 127.0.0.2
    127.0.0.1:2002 -> 127.0.0.3
    127.0.0.1:2004 -> 127.0.0.4
    127.0.0.1:2005 -> 127.0.0.5
    etc

    So lets say I'm going to run 2 threads of my ZennoPoster template in ZennoPoster.
    Thread 1 starts loading YouTube.com First and for some odd reason Thread 2 is just sitting there loading nothing.
    As soon as Thread 1 is done loading YouTube.com, that is when Thread 2 will begin loading YouTube.com. While Thread 2 is loading YouTube.com, thread 1 is just sitting there "hanging" and acting like its loading the next page when in reality it isn't. It just acts like they are sitting there taking turns. If i run over 3 three threads with the same proxy server thats when I get massive timeout issues.

    I've thrown datacenter proxies in my bot and it runs like a madman, I can easily run 100 threads with 100 datacenter proxies.

    It's not the bot, i've done my tests...

    Any idea on how I can fix this or what this problem even is?