server updates

Discussion in 'BlackHat Lounge' started by trophaeum, Nov 24, 2009.

  1. trophaeum

    trophaeum Senior Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    1,189
    Likes Received:
    706
    short notice, they are in progress as i type, expect bhw to yoyo a couple times as im fixing things
     
    • Thanks Thanks x 1
  2. trophaeum

    trophaeum Senior Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    1,189
    Likes Received:
    706
    ok that should do it

    if anything is broken please reply here with all the info you can provide

    thanks
     
  3. keinehabe

    keinehabe Supreme Member

    Joined:
    Nov 4, 2008
    Messages:
    1,207
    Likes Received:
    472
    Gender:
    Male
    Occupation:
    -= CEO =-
    Location:
    Heaven
    Home Page:
    we can report even if everything's works perfect ?:) ... anyway good job lol ... was needed such upgrade since lately loads of crash was seen at least on the morning my time .
     
  4. kumansk

    kumansk Regular Member

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Messages:
    253
    Likes Received:
    420
    Dude it crashes all the time... I load the page and it gives me a "page not found" error, then do it again and its normal. Repeats in circles all the time :S
     
  5. im n0t lurer

    im n0t lurer Regular Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    229
    Likes Received:
    54

    yeah same here, i have to click refresh al the time :D
     
  6. RiTu

    RiTu Regular Member

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    409
    Likes Received:
    158
    Location:
    shiver down your spine
    Take action instead of lurking lazy bastards :D
     
  7. pigsnog

    pigsnog Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    79
    Likes Received:
    12
    Yeah, won't load at all on FF on a mac and takes several reloads to get it working in Camino.
     
  8. WizGizmo

    WizGizmo Super Moderator Staff Member Moderator Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Mar 28, 2008
    Messages:
    4,493
    Likes Received:
    56,771
    Gender:
    Male
    Same here. I keep getting a blank page and have to hit the back button and try again . . . sometimes several times.
     
    • Thanks Thanks x 1
  9. muslickzz

    muslickzz Junior Member

    Joined:
    May 23, 2008
    Messages:
    109
    Likes Received:
    51
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Burden
    Location:
    Up in your Grill...
    Massive blank page issue

    -M
     
  10. pigsnog

    pigsnog Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    79
    Likes Received:
    12
    Sounds like an apache problem
     
  11. 12inchpianist

    12inchpianist Junior Member

    Joined:
    Dec 19, 2008
    Messages:
    189
    Likes Received:
    1,057
    Occupation:
    IM'er
    Location:
    Winchestertonfieldville, Iowa
    I've had the same problem. I get a white page and have to refresh several times to get the page to load.

    Maybe we could get a Notice page to pop up that describes the problem we're all getting (blank pages) so everyone doesn't get a blank page...:D

    .
    .
    .
    .
    Yes, I know....if we could do that we wouldn't have the problem.
     
  12. blackmagicmaster

    blackmagicmaster BANNED BANNED

    Joined:
    Dec 11, 2008
    Messages:
    587
    Likes Received:
    932
    pm not working ! i cant massage and also thread is not opening have to refresh 2-3 times ! one thing is pretty wired in Firefox ! bhw opening and showing more error in internet explorer little bit stable ! :(
     
  13. _Sunny_

    _Sunny_ BANNED BANNED

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Messages:
    1,060
    Likes Received:
    743
    this is wat i get:

    HTTP 500 - Internal Server Error

    The server responded with an error page.
     
  14. ElusiveHat

    ElusiveHat Newbie

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    9
    I too am suffering from the blank page/refresh issue.
     
  15. peter2002

    peter2002 Senior Member

    Joined:
    Jul 8, 2009
    Messages:
    1,120
    Likes Received:
    24,343
    Occupation:
    Internet Marketer, Degrees in Business and Psychol
    Location:
    USA
    I don't get any error message. Just the blank white page. This is bad especially when you make a post and hit the 'reply' button. Since you get the blank page after that, I never know if I create duplicate posts when I have to refresh several times.
     
  16. kazute

    kazute Newbie

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    48
    Likes Received:
    9
    Occupation:
    Pheasant Plucker
    Location:
    UK
    I get blank pages and 404 message, has been like that for a few hours now, on firefox and explorer, must be a misconfiguration or something.
     
  17. xSubZer0x

    xSubZer0x Junior Member

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    177
    Likes Received:
    45
    I got a blank page when i tried to login thought i was banned lol
     
  18. Pat01

    Pat01 Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2008
    Messages:
    52
    Likes Received:
    5
    I'm getting the blank white page as well - can't seem to view any threads - apart from this one which I found through a Google search!
     
  19. moronic_kaos

    moronic_kaos Regular Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    273
    Likes Received:
    561
    Location:
    Connecticunt
    I'd like to let the Moderators know that the site seems to be functioning normally again as of about a half hour ago. Thank you for fixing!
     
  20. dheer

    dheer Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jul 24, 2009
    Messages:
    2,571
    Likes Received:
    1,040
    Home Page: