Seriously Facebook?

Discussion in 'FaceBook' started by scheda, Sep 12, 2011.

  1. scheda

    scheda Regular Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    228
    Likes Received:
    61
    Yeesh.

    I linked to a new domain I purchased about 2 minutes ago.

    The link has a video and description on it, that's about all (Wordpress Site)

    I set it up to have a custom title, description, and image, all of which are on the site.

    It posts just fine, but when I check just now, it's removed all that info and just posts the domain as the title and description.

    Urgh...

    Do I need to add more content than just a video and it's description to a page for FB to use the right meta info?
     
  2. kengaime

    kengaime Newbie

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Messages:
    28
    Likes Received:
    5
    use this

    developers.facebook (dot) com/tools/debug

    to lint your web site again
     
  3. artizhay

    artizhay BANNED BANNED

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    1,868
    Likes Received:
    1,336
    You are using proper OG tags?
     
  4. scheda

    scheda Regular Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    228
    Likes Received:
    61
    Thanks, this is giving me two warnings for OG type and url. I'll get those fixed and maybe it'll work right.

    Yep, except the two mentioned above. The 3 main ones: title, description, and image I copied straight off their site.
     
  5. scheda

    scheda Regular Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    228
    Likes Received:
    61
    And now I'm getting this error in the debugger.

    Weird... Maybe because I tried to use the debugger on it.

    Well, I'll see what happens when I add that.
     
  6. Website

    Website Supreme Member

    Joined:
    Feb 8, 2008
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    286
    Location:
    whitehouse
    you don't need admins and app ID. Give it 24 hours.
    or move it to a new folder and redo the tags
     
  7. scheda

    scheda Regular Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    228
    Likes Received:
    61
    I changed it to a new URL and it looks like anything coming from that domain is ghosted by FB and I'm the only one that can see it - which is weird, it's a new domain that I've linked to only once in the past.